Digitalk
Image default
Gezondheid

Goede hulp bij traumaverwerking

Traumaverwerking komt erg goed van pas wanneer je een heftige gebeurtenis hebt meegemaakt. Het is vervelend wanneer er een ingrijpend iets is gebeurd wat veel invloed heeft op je dagelijks leven. Je wilt natuurlijk je normale routine weer oppakken zonder last te hebben van vervelende gedachten. Goede Traumaverwerking helpt hier dan ook goed bij. Samen zorgen we ervoor dat je jouw dagelijkse leven weer kan oppakken en afkomst van de wellichte bijkomende stress en agressie. Hetgeen waar we voornamelijk gebruik van maken is persoonlijke aandacht. Dat is hetgeen wat bij ons centraal staat. We vinden het belangrijk dat alle aandacht naar jou gaat. Op die manier kunnen we het best de oorzaak vinden en het trauma verwerken. We zullen ervoor zorgen dat je deze nare periode op een goede manier kan afsluiten.

Geschikt voor jou?

Traumaverwerking is voor jou geschikt wanneer je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt waardoor je momenteel meer last van stress hebt gekregen. Dat is iets waar je vanaf wilt en daar helpen wij dan ook graag bij. Ook wanneer je niet meer rustig kan slapen of je niet meer goed kan concentreren is het een goed idee om te overwegen om bij ons langs te komen. Eenzamer of angstiger zijn dan normaal is ook een teken dat traumaverwerking geschikt is voor jou. Wanneer je bij ons langskomt zal je inzien wat voor sterk persoon jij bent. Samen halen we het beste uit jou.

Hoe helpen wij?

Hetgeen wat we voornamelijk tijdens traumaverwerking doen is inspelen op jouw behoeftes. Dit doen we door te kijken naar wie jij nou echt bent en al onze aandacht op jou te richten. Zo komen we erachter wat jij nodig zal hebben en zal de traumaverwerking veel nut hebben. Aarzel niet, en maak een afspraak via het inschrijfformulier op onze site.