Digitalk
Image default
Banen en opleidingen

Ontvang professionele hulp van een coach in Nijmegen

Heb je veel ambities maar weet je niet hoe je deze allemaal gaat bereiken? Dan kan je veel baat hebben bij loopbaancoaching van MD-act in Nijmegen. Dit bedrijf heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching. Het maken van belangrijke keuzes in over werk en het leven zijn voor veel mensen erg lastig. De mogelijkheden lijken soms oneindig waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Een ervaren coach uit Nijmegen kan je helpen met het maken van deze belangrijke keuzes. Bij dit gespecialiseerde bedrijf op het gebied van loopbaancoaching staat een persoonlijke en betrokken begeleiding centraal. Het creëren van diepgang is hierbij belangrijk, maar het voeren van gesprekken wordt bij deze coach in Nijmegen niet als iets zwaars ervaren, wat men vaak wel denkt bij loopbaancoaching.

Reflecteren staat bij deze loopbaancoaching in Nijmegen centraal

Reflecteren is ontzettend belangrijk wanneer het gaat om persoonlijke groei. Daarom laat een coach van MD-act in Nijmegen jou regelmatig reflecteren vanuit verschillende gezichtspunten. Daarnaast wordt er gekeken naar sterke eigenschappen. Wanneer je jouw ambities achterna wilt gaan en persoonlijke groei wilt creëren, is het belangrijk om vertrouwen te hebben in jouw sterke eigenschappen. Door deze nog meer te versteken merk je dat je meer kunt dan je in eerste instantie zou denken. Bovendien worden de doelen die je wilt bereiken specifieker gemaakt en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om deze doelen te bereiken.

Kies voor een coachingstraject bij een professioneel bedrijf

De keuze op het gebied van coaching trajecten is zeer ruim. Het is echter verstandig om te kiezen voor een professioneel bedrijf. MD-act is zo’n professioneel bedrijf. Dit bedrijf beschikt namelijk enkel over loopbaancoaches die CMI en NOLOC geregistreerd zijn. Deze officiële organisaties bevorderen en bewaken de deskundigheid van loopbaanprofessionals. Wil je je aanmelden voor loopbaancoaching in Nijmegen? Neem dan contact op met dit bedrijf!