Digitalk
Image default
Banen en opleidingen

Start een van de BHV trainingen bij Kompas Veiligheidsgroep

Bij Kompas Veiligheidsgroep ligt onze focus op de kwaliteit en relevantie van onze BHV cursussen. We ontwerpen onze cursussen zelf, waarbij we continu zorgen voor de meest recente inhoud die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om deelnemers perfect voor te bereiden op noodsituaties en hen de nodige vaardigheden bij te brengen om effectief en snel te reageren.

Onze basis BHV-training kan binnen slechts één dag worden voltooid, terwijl de opfriscursus in een halve dag kan worden afgerond. Met deze praktische benadering kunnen cursisten hun kennis en vaardigheden efficiënt onderhouden. Naast BHV trainingen bieden we ook uitgebreide EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO-training leert deelnemers hoe ze eerste hulp kunnen verlenen in verschillende medische noodsituaties, terwijl onze VCA-training hen instrueert over veilig werken en risicobeheer.

Ontdek ons brede aanbod aan opleidingen

Buiten ons ruime aanbod aan opleidingen, bieden we ook professioneel veiligheidsadvies aan. Onze ervaren veiligheidsadviseurs assisteren bedrijven bij het ontwikkelen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risicoanalyses. Zo kunnen bedrijven een veilige werkplek garanderen voor hun medewerkers en voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

Daarnaast hebben we een uitgebreide webshop met een breed assortiment hoogwaardige veiligheidsproducten. Dit omvat EHBO-koffers, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en veel meer. Op deze manier bieden we onze klanten een compleet pakket aan veiligheidsoplossingen. Voor het gehele aanbod verwijzen we je graag naar onze website.

Maak de juiste beslissing

Kies voor Kompas Veiligheidsgroep en draag samen met ons bij aan een veiliger Nederland. Neem voor meer informatie contact op met ons team.