Digitalk
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek jouw passie of ambitie met een NLP Practitioner opleiding

Weet jij wat jouw passie of ambitie is en weet jij wat jouw doelen zijn voor de komende jaren? Veel mensen weten het antwoord op bovenstaande vragen niet. In de huidige maatschappij kan het ook erg lastig zijn om dit te bepalen. Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden, waardoor veel mensen twijfelachtige gevoelens hebben. Het hebben van twijfelachtige gevoelens kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Onzekerheid is vervelend en daarom is het belangrijk om erachter te komen wat je wilt en hier ook écht enthousiast over te zijn. Het ontdekken van jouw passie of ambitie is dan ook zeer waardevol voor jouw toekomst. Met de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Practitioner opleiding van RaVisie leer je beter omgaan met je gedachten en zorg je ervoor dat je je gaat focussen op wat jij leuk vindt en wilt bereiken.

Vragen die centraal staan bij de NLP Practitioner opleiding

De NLP Practitioner opleiding van RaVisie is een intensieve zevendaagse opleiding die voor iedereen geschikt is. Of je nu wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling of meer inzicht wilt verkrijgen in het gedrag van anderen; met deze opleiding leer je de basis van denkpatronen binnen het brein. Hierbij staan de volgende vragen onder andere centraal:

  • Wat wil je veranderen in je leven, in je denken en in je gedrag?
  • Op welk gebied wil je jezelf ontwikkelen?
  • Welke handvatten zoek je om jezelf te motiveren?
  • Wat belemmert je?
  • Heb je een probleem en welke oplossing zoek je?

Bovenstaande vragen zijn moeilijk om zelf op te lossen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding ga je dieper in op het brein, waardoor het eenvoudiger is om antwoord te vinden op bovenstaande vragen. Daarnaast ontvang je begeleiding en is het prettig om een klankbord te hebben; iemand die met je meedenkt.

Leer meer over NLP tijdens een kennismaking

Heb je interesse in een NLP opleiding, maar wil je eerst nog kennismaken met NLP, de docent of de locatie waar de opleiding plaatsvindt? Dan ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van de kennismakingsmomenten. Bekijk de website van RaVisie voor de verschillende data en mogelijkheden. Naast een kennismakingsmoment of een introductiedag is het ook mogelijk om een halve of hele dag deel te nemen aan een van de opleidingen.

https://RaVisie.nl/