Digitalk
Image default
Bedrijven

Trouwkaarten bestellen bij defamiliedrukker.nl

Binnenkort willen wij trouwkaarten bestellen bij De Familiedrukker. Echter hebben wij nog geen idee waar we dat moeten gaan laten doen. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. In dit blogje leggen wij graag uit voor welke drukkerij wij hebben gekozen waar we het trouwkaarten drukken gaan laten doen. De planning is om aankomende zomer te gaan trouwen. En ruim daarvoor willen wij natuurlijk al de uitnodigingen voor de bruiloft besteld hebben, zodat we die alleen maar hoeven te verzenden. Ook zullen wij jullie natuurlijk vertellen voor welke trouwkaarten wij hebben gekozen.

Trouwkaarten bestellen

Wij zijn op trouwkaarten bestellen gaan Googelen en vonden zodoende de drukkerij De Familiedrukker. Die hier overigens vlakbij gevestigd zit van waar wij wonen, kwamen we vervolgens achter. Dit is natuurlijk direct al fijn omdat het toch, voor ons in ieder geval, meer vertrouwen wekt. Daarnaast vinden wij het fijn dat we alsnog de trouwkaarten online bestellen kunnen. Zo worden ze mooi bezorgd en hoeven wij niet ergens anders naartoe te gaan.

Wij hebben dan ook besloten om een kijkje te gaan nemen op de website. En daar zagen wij dat ze prachtige trouwkaarten in hun assortiment hebben! En ook niet van de minste merken. Onder andere van Belarto en Family Cards. Uiteindelijk hebben wij daar doorheen gesnuffeld en meerdere collecties bekeken. Maar eentje stak er toch echt bovenuit! Ieder had zijn eigen stijl. En bij deze waren het hele mooie klassieke en toch moderne trouwkaarten. Daarin hebben we er ook een gekozen en die vervolgens dan ook besteld.

Trouwkaarten bezorgd

Toen wij de trouwkaarten besteld hebben, werden ze al snel bezorgd. Al binnen een paar werkdagen! Inclusief de door ons samengestelde tekst die er prachtig in gedrukt stond. Uiteindelijk dus hartstikke tevreden. En wij kunnen iedereen De Familiedrukker van harte aanbevelen voor het trouwkaarten bestellen!