Digitalk
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren kopen

Laatst heb ik houten vloeren gekocht bij Bax Houthandel. Ik was daar namelijk naar op zoek omdat ik ga verhuizen. En de vloer die daar momenteel in ligt, is heel erg lelijk geworden. Daarom ben ik zoek een nieuwe. Maar waar moet ik die kopen? In deze nieuwe buurt ben ik namelijk nog helemaal niet bekend. Om die reden ben ik gaan zoeken op het internet. En zo vond ik Bax Houthandel.

Houten vloeren Googelen

Ik ben dus op houten vloeren gaan Googelen. En zo vond ik de website van Bax Houthandel. Daar las ik dat zij hun vloeren voor een hele lage prijs verkopen. Dat is natuurlijk hartstikke interessant voor mij, aangezien het verhuizen zelf al hartstikke veel kost. Vervolgens ben ik bij de houtsoorten gaan kijken die ze bij Bax Houthandel hebben. En dat zijn er hartstikke veel! Van eiken en beuken tot exotische houtsoorten zoals van kersenbomen en walnotenbomen.

Bij de voorbeelden met het laminaat zag ik een hele mooie! Ook zag de woonkamer waarin die was gelegd, er redelijk hetzelfde uit van hoe ik mijn eigen kamer graag zou willen gaan inrichten. Een heel mooi voorbeeld dus! En de meubels ook met dezelfde kleur etc. De kleur van de vloer paste daar perfect bij. Het was er eentje met een heel natuurlijke look. Hartstikke mooi! Daarnaast kreeg ik nog de keuze of dat ik brede planken wil, of juist smallere. En de dikte daarvan. Hoe dikker, des te hoger de kwaliteit is. Nadat ik dat allemaal had aangegeven als vloer die ik graag zou willen kopen, werd ik al gauw gebeld door Bax Houthandel. Zij bedankten mij voor het invullen van het formulier op de website en vroegen of dat ik graag een voorbeeld wou zien van de vloer. Daar stemde ik natuurlijk mee in!

De volgende werkdag kwamen ze al langs met een voorbeeld. En dat zag er heel goed uit. Ook hebben ze direct de ruimte opgemeten met waar de houten vloer moet komen te liggen. Ik ben benieuwd!