Digitalk
Image default
Vervoer en transport

Ga je verhuizen of verbouwen, en heb je tijdelijke opslagruimte in Heerlen of omgeving nodig?

Ook in Heerlen kan Boobox je helpen wanneer je zoekt naar goedkope opslag. Of het nu gaat over tijdelijke opslag voor een verhuizing of voor langdurende opslag in onze magazijnen: Boobox levert je niet enkel de ruimte, maar ook alle opslag- en transportmiddelen voor een en dezelfde, scherpe maandprijs van 69 euro. Zo bespaar je niet enkel kosten, maar ook kostbare werktijd. Ben je dus een ondernemer of een particulier en ga je verhuizen of heb je nood aan snelle en simpele mobiele opslag? Ontdek dan hier wat Boobox voor jou kan betekenen.

De Boobox opslagbox

De Boobox opslagbox is een nieuwe tool voor mobiele self-storage. Het is een container van 7,5 kubieke meter, waarin je (het equivalent van) maar liefst 96 Boobox verhuisdozen (58 liter, 100 kg) kunt onderbrengen. We leveren de box niet enkel af op de plaats waar je moet inladen, we brengen je lading ook naar het verhuis- of opslagadres. Wil je je box graag ontladen? Dan brengen we hem gewoon retour en pikken hem weer op eens je er klaar mee bent. Wat je in je Boobox stopt, kun je helemaal zelf bepalen en, desgewenst, kun je onze handige verhuisdozen ook apart bestellen. Mobiele self-storage was nooit eenvoudiger.

Boobox voordelen

Met Boobox regel je dus in 1 klap alles voor je mobiele opslag aan een uiterst scherpe prijs. Zo bespaar je jezelf niet alleen een hoop gedoe, maar ook verschillende huur- en transportkosten, naast een heleboel werktijd. Met een goede voorbereiding is onze Boobox namelijk al in een uurtje ingeladen en naar de eigenlijke transporten heb je dus geen omkijken meer. Snelle en goedkope opslag van superieure kwaliteit, dat is waar Bobox voor staat.

Werken met Boobox

Werken met de Boobox is super eenvoudig. Je bestelt de gewenste hoeveelheid boxen en onze chauffeur levert ze aan op het gewenste tijdstip, bij het gewenste adres. Ter plaatse kun je nu afspraken maken over wat er moet gebeuren met je lading. Je Boobox wordt daarbij geleverd met alle benodigdheden, zoals een schutwand, een sjorband en een hangslot. Je laadt je dozen in, brengt de schutwand aan en bevestigt je lading met de sjorband. De deuren sluit je af met het hangslot en je Boobox is klaar voor transport.

Je opslagruimte in Heerlen reserveren

Ben je klaar om je Heerlense Boobox te bestellen? Surf dan snel naar “Boobox reserveren” en vul het handige bestelformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen, reken dan gerust op onze vriendelijke helpdesk. Heb je al een Boobox in onze opslagplaats staan en wil je die graag retour? Ook dat is zo geregeld. Surf naar “Breng mijn Boobox terug” en voor je het weet, staat je lading weer voor de deur. Betaalbare mobiele opslag, dat is Boobox opslag.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/opslagruimte-heerlen/