Digitalk
Image default
Sport

Bodytec: krachtig en effectief!

Bodytec training is een uitkomst wanneer u weinig tijd heeft om in de sportschool door te brengen, maar wel een effectieve work-out wenst. Ook voor mensen met een fysieke beperking biedt bodytec training een uitkomst. Bodytec training helpt u om af te vallen, uw conditie op peil te krijgen of om sportgerichte prestaties te verbeteren.

Bodytec: iets voor u?

Bodytec bij Van Schaik Personal Training is een krachtige, effectieve work-out. In korte tijd, een Bodytec training duurt doorgaans slechts twintig minuten, bereikt u hetzelfde effect als dat u zou hebben bij een krachttraining van drie uur. Door middel van elektrische impulsen worden uw spieren gestimuleerd en versterkt. Ook de dieper gelegen spieren ondervinden hier voordeel van. Met Bodytec training kunt u tot 90% van uw spieren effectief aan het werk zetten.

Bodytec helpt u krachtiger, fitter en energieker te worden zonder uren in de sportschool door te hoeven brengen. Door de elektrische impulsen bouwt u uw spiermassa op, krijgt u een slanker lichaam en kan zelfs het bindweefsel worden verstevigd.

Gezondheidsklachten verminderen, uw huid verbeterd en zelfs cellulitis wordt door Bodytec training aangepakt.

Samen met uw trainer bepaalt u de intensiteit van de elektrische impulsen. Er wordt gekeken naar wat u aankan en welke spiergroepen er moeten worden aangepakt of juist moeten worden ontzien. Het is te allen tijde belangrijk dat u naar uw lichaam blijft luisteren en niet meer op uw vork neemt dan goed voelt.

Bodytec training zorgt voor effectieve resultaten die, in combinatie met een gezonde levensstijl, blijvend zijn.

Bent u er klaar voor om bij Van Schaik Personal Training aan de slag te gaan?

Durft u de uitdaging aan, bij Van Schaik Personal Training? Bent u klaar om met Bodytec te starten? U kunt het eerst eens uitproberen door een gratis training bij te wonen. Zo komt u erachter of Bodytec bij u, uw levensstijl en uw gewenste resultaten past.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft over Bodytec training of wanneer u voorafgaand graag deskundig advies van onze trainers ontvangt. Wanneer u overtuigd bent en graag wil starten met Bodytec kijken we welke manier van trainen het beste bij u past en kunt u snel beginnen met trainen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.vanschaikpersonaltraining.nl