Digitalk
Image default
Industrie

Schakel op basis van detachering professionals in engineering in

Heeft u een concept in gedachten voor een nieuw product? Dan staat er een spannend tijd voor de deur! Bij de ontwikkeling van een nieuw product kiezen veel mensen ervoor om een ontwerpbureau in te schakelen. Op deze manier krijgt u veel ondersteuning van een expert bij het complexe proces van productontwikkeling. Veel van deze professionals op het gebied van engineering werking op basis van detachering – u schakelt deze expert dus tijdelijk in, waarbij ze volledig voor uw project aan de slag gaan. Volledige focus op de ontwikkeling van uw nieuwe product. Meer dan dat wilt u toch niet?

Welke diensten mag u verwachten voor het ontwerp van een product bij een ontwerpbureau?

Wanneer u ervoor kiest om met de hulp van een ontwerpbureau uw product te ontwerpen, heeft u een grotere kans dat het daadwerkelijk een succes wordt. De experts van Lencon helpen u niet alleen met zaken als de ontwikkeling, maar ook met het ontdekken van nieuwe markten, het inschatten van de concurrentie en de analyses om te meten hoe effectief uw product daadwerkelijk is. Al deze zaken kunt u laten uitvoeren door een engineering professional van Lencon die u op basis van detachering in kunt schakelen voor uw productontwikkeling. Dit zijn de verschillende fases waar u met uw product doorgaat:

  • Strategieanalyse: samen met stakeholders zit u aan tafel om te bekijken waar uw product écht aan moet voldoen – dit is belangrijk om richting te creëren.
  • Concepting: met een multidisciplinair team worden creatieve oplossingen bedacht waarmee u daadwerkelijk meerwaarde kunt creëren.
  • Product engineering/development: het ontwerp van uw complexe product wordt volledig uit handen genomen, zodat u zeker bent een gedetailleerd en geconstrueerd product.
  • Prototyping: niets is prettiger dan uw nieuwe product in handen houden. Daarom krijgt u een 3D prototype dat u vanuit alle hoeken kunt bekijken.

Maak een afspraak met een van de engineers

Als u ook wilt weten wat de professionals in engineering op basis van detachering voor u kunnen betekent, maak dan een afspraak bij ontwerpbureau Lencon om uw product te laten ontwerpen. Op de website vindt u de contactinformatie.