Digitalk
Image default
Mode en Kleding

Een goede laptoptas

Als je je laptop alleen voor je werk gebruikt, dan heb je waarschijnlijk iets veerkrachtigs en praktisch nodig dat je met gemak van en naar je werk kunt dragen. Als je met het openbaar vervoer gaat, kan het zijn dat de tas extra opvulling nodig heeft voor de tijden dat je in de bus of trein wordt rondgeklopt tijdens het spitsuur. Als je op een fiets of motor rijdt, is een laptoptas in rugzakstijl de beste optie. Als je loopt, denk dan aan een tas die waterdicht is voor die regenachtige dagen en die je rug en schouders niet belast. Laptoptassen in rugzakstijl zijn ook hier een goede optie.

Extra opbergruimte
Het is van essentieel belang dat je tas vakken en aparte vakken heeft voor je andere accessoires, zoals USBs, notebooks, snoeren, batterijen en je muis. Dit beschermt je laptop tegen stoten en krassen en beschermt je andere spullen tegen beschadiging door het gewicht van de laptop. Een laptophoes is alleen een goed idee als je de laptop zelf hebt en niets anders om mee te nemen, tenzij je van plan bent de laptop in een hoes en vervolgens in een rugzak te plaatsen.

Zorg ervoor dat de tas van goede kwaliteit is
Duurzame stof is een must. Je laptop is iets wat je elke dag gebruikt, en de tas is er om je computer te beschermen. Je wilt er zeker van zijn dat de stof zowel licht als duurzaam is. Er is ook een plastic hoes verkrijgbaar, voor wie de voorkeur geeft aan een harde top en extra bedekking.
Kwaliteitsritsen zijn essentieel om je laptop veilig in de tas te bewaren. Je wilt dat ze jaren meegaan, want een kapotte rits zal de hele tas als nutteloos beschouwen.
Extra vulling op de tas zelf, en met name de schouderband, is ideaal, zodat zowel de laptop als je ruggengraat beschermd zijn. Sommige laptops zijn behoorlijk zwaar, en je wilt niet dat de tas in je schouder snijdt als je hem draagt.