Digitalk
Image default
Gezondheid

Tandartsverzekering nodig? Kies voor betaalbare kwaliteit

Bij het afsluiten van een zorgverzekering wordt een tandartsverzekering nog wel eens vergeten. Redenen hiervoor zijn vaak dat de tandarts alleen bezocht wordt als het echt nodig is en natuurlijk om de maandpremie voor de zorgverzekering zo laag mogelijk te houden. Een beetje jammer, want bij Salland ZorgDirect kun je gemakkelijk je basisverzekering aanvullen met een aparte tandartsverzekering. En de premie? Daar hoef je het niet voor te laten.

Wie is Salland ZorgDirect?

Salland ZorgDirect is een zorgverzekeraar met 150 jaar ervaring. Salland ZorgDirect streeft naar een complete zorgverzekering, goede service en een aantrekkelijke prijs. Zeer geschikt voor mensen die graag zelf de baas zijn over hun zorgverzekering. De basisverzekering is bijvoorbeeld eenvoudig aan te vullen met vier verschillende aanvullende verzekeringen. Je kiest zelf het pakket dat bij je past. En wil je iets wijzigen of aanpassen? Veel zaken omtrent de zorgverzekering zijn online te regelen.

Kies zelf je aanvullende verzekeringen

Een basisverzekering is verplicht maar vergoedt niet alle zorg. Wil je een ruimere dekking? Dan kun je kiezen voor een aanvullende verzekering. Bij Salland ZorgDirect heb je de keuze uit de aanvullende verzekeringen Start, Extra, Plus en Top. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de tandartsverzekeringen TandExtra, TandPlus en TandTop Die kun je als losse tandartsverzekering afsluiten naast je basisverzekering. Handig, op die manier bepaal je zelf hoe je zorgverzekering eruit ziet!

http://www.zorgdirect.nl/