Digitalk
Image default
Gezondheid

Opzoek naar een goede dietist Hilversum

Afvallen, lijnen, opletten en zo voort bij de beste dietist Hilversum horen ze het allemaal. Hoeveel manieren zijn er in het Nederlands om te zeggen dat u zich beter in uw vel wil voelen? Ontzettend veel, dit omdat gewicht er veel makkelijker bij komt op de schaal dan dat het er af gaat. Hierbij zijn twee veelgemaakte fouten: focussen op sporten en crash diets. De oplossing voor beide problemen is echter hetzelfde, een dietist Hilversum.

Focussen op sporten

De algemene regel bij afvallen is minder eten en meer bewegen. In deze zin klinken de twee gelijkwaardig, maar wie ooit een stap in de praktijk van dietist Hilversum heeft gezet weet dat het dieet veel belangrijker is dan het bewegen. Hierbij gaan sommige zelfs zo ver om de vergelijking 20% bewegen tegenover 80% voeding te zetten. Natuurlijk is dit in principe vrij logisch, als je alles wat je verbrand hebt tijdens het sporten ook weer eraan eet, val je niet af. Echter voeden wij onszelf ook met veel dingen waarvan we niet weten dat het slecht voor ons is. Ik heb zelf nog nooit iemand onwetend zien sporten, dat is dus ook een groot verschil. De taak van dietist Hilversum is om te zorgen dat u genoeg gevoed bent om te kunnen bewegen, maar niet te veel gevuld bent om niet meer af te vallen. Ja, er is een duidelijk verschil tussen voeden en vullen.

Crash diets

Crash diets zijn populair, omdat ze op korte termijn effectief zijn. Dit geldt eigenlijk voor alle diëten. Op het moment dat u meer op uw voeding gaat letten, minder gaat eten, zult u afvallen. Echter zijn deze dieet vormen lastig vol te houden en dit gebeurd dus ook vaak niet. Het gevolg is dat het gewicht er zo weer aan zit. Hier komt dietist Hilversum ter hulp. Bij dietist Hilversum krijgt u een dieet wat past bij uw levensstijl en u genoeg voedt. Dit leidt ertoe dat u het dieet vol kunt houden en dus blijvend gewicht verliest.