Digitalk
Image default
Gezondheid

De zorgverzekering die bij u past

Het vinden van een zorgverzekeraar en verzekeringsvorm die bij u past is niet eenvoudig. Toenemende kosten voor de maandpremie en het versoberen van het zorgpakket dat vergoed wordt zijn redenen voor mensen om uit te kijken naar andere aanbieders van zorgverzekeringen. Als u voor uzelf, uw partner en uw kind of kinderen een verzekeringsmaatschappij zoekt die dicht bij de mensen staat, uitgebreide vergoedingen heeft, een breed zorgpakket aanbiedt en u centraal stelt bij zijn dienstverlening, dan kiest u voor Salland. Salland is onderdeel van Eno zorgverzekeraar en heeft voor elk gezin een geschikt pakket.

 

Uw zorgkosten handig declareren

Salland staat voor gemak en klantvriendelijkheid. De verzekeringsmaatschappij doet er bijvoorbeeld alles aan om u de beste zorg aan te bieden in uw eigen regio. Daartoe wordt samengewerkt met ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorgverleners bij u in de buurt. Op die manier blijft de zorg laagdrempelig en betaalbaar. Ook het declareren van uw zorgnota’s is bij Salland extra eenvoudig. Hiervoor kan in de App Store of via Google Play de gratis Salland Declaratie-app worden gedownload. U maakt daarmee een foto van de factuur, stuurt deze digitaal naar Salland en ontvangt de vergoeding binnen vijf dagen op uw bankrekening.

 

Drie tandartsverzekeringen

Dat de klant bij Salland op de eerste plaats komt blijkt ook uit de aantrekkelijke verzekeringen voor mondzorg die worden aangeboden. Reguliere tandartskosten voor kinderen tot achttien jaar worden vergoed via de basisverzekering van de ouders of verzorgers. Boven die leeftijd is echter een aanvullende tandartsverzekering nodig. Bij Salland vindt u drie verschillende soorten tandartsverzekeringen, die elk 80% van de behandel- en techniekkosten vergoeden. Het verschil zit hem in het maximaal te declareren bedrag. Zo is het altijd mogelijk om een tandartsverzekering af te sluiten die op uw situatie van toepassing is en aan uw wensen voldoet.

http://www.salland.nl/