Digitalk
Image default
Entertainment

Geef je gezelschapleven een boost met een rendez vous kamer!

In plaats van dat je thuis in je eigen slaapkamer gezelschap hebt met je partner is het juist spannend om dit een keer ergens anders te doen. Vaak denk je dan meteen aan een hotel maar daar zit je meteen ook een nacht aan vast. Wil je een kamer voor maar een aantal uur, dan is het een goed idee om een rendez vous kamer te huren. Dit is een soort hotel, alleen hoef je hier niet te overnachten. Je kunt gewoon met je date of partner de rendez vous kamer huren voor een aantal uur. Een keer een andere ruimte dan je eigen huis kan wonderen doen voor je gezelschap leven. Omdat het vreemd is maakt dit het juist spannend.

Speciale ruimte voor s gezelschap en speeltjes

In tegenstelling tot een hotelkamer is een rendez vous kamer juist ingericht op sexy time. Je hebt namelijk keuze uit verschillende soorten kamers, misschien wil je wel een keer bondage of SM uitproberen. Zo hoef je zelf niet eerst allemaal dure spullen aan te schaffen, probeer het eens een keer!

Andere voordelen van een rendez vous kamer

Naast gezelschap in een kamer die je per uur huurt zou je deze ook kunnen gebruiken als tijdelijke afsluiting van de buitenwereld. Misschien ben je wel bezig met een boek en wil je een andere ruimte dan je eigen woning, maar niet in het openbaar. Ook kan het zijn dat je aan het reizen bent en je even tijdelijk wat rust wilt voordat je weer verder gaat. Maar je wilt er niet zo lang zijn dat je ook overnacht. Dan is een rendez vous kamer ook een goede oplossing. Huur het voor een aantal uur, doe een dutje, kijk wat televisie en je kunt weer door. Kijk eens op Discretekamer.nl