Digitalk
Image default
Electronica en Computers

De beste gaming laptop

Gaming laptop kopen?

In dit laatste deel maken we een sprong in de prijzen, die boven de 1000€ liggen.

Toegegeven, de kosten stijgen, maar gaan hand in hand met een onberispelijke materiaalkwaliteit en prestaties. Als uw budget niet beperkt is, zullen de hier geselecteerde computers u perfect begeleiden tijdens uw studie, zonder dat ze ooit de minste fout vertonen.

Men kon niet raden op het eerste gezicht, gezien het sobere en elegante ontwerp, maar de Dell XPS 13 versie 2019 is ontworpen om de eigenaar te laten wagen. Het is dus opnieuw een model dat perfect is aangepast aan het studentenleven, maar dat ook gamers zal bekoren.

Met zijn ontwerp is eenvoud aan de orde van de dag. Het aluminium chassis is van uitstekende kwaliteit en kan opnieuw een licht gewicht van 1,2 kg bereiken. Perfect om het in je tas te dragen.

 

 

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het een 13-inch scherm, wat naar onze mening de ideale grootte voor de student is: niet te groot voor transport, niet te klein voor typecomfort en een aangename videoweergave. Vooral omdat de randen van de computer erg dun zijn, wat de grootte van de computer niet onnodig verlengt.

Het is een Full HD-scherm, met een voorbeeldige colorimetrie. Het verlichte toetsenbord en de toetsen zijn goed verdeeld, zodat u zonder problemen aantekeningen kunt maken.

De onderdelen zijn natuurlijk erg krachtig, omdat het een model is dat ontworpen is om een aantal van de beste videogames te draaien: Intel Core i5-8265U processor (8e generatie), Intel UHD grafische kaart, 8GB RAM, 1TB geheugen en 256GB SSD.

Zoals u gemerkt zal hebben, is de “U” aan het einde van het processornummer weer aanwezig, wat betekent dat het nummer geoptimaliseerd is voor prestaties. Het resultaat is een batterijlevensduur van 10 uur. We herhalen, het is zeer zeldzaam op een Windows PC van deze macht, en eerlijk gezegd merkbaar.

Op het gebied van connectiviteit hebben we iets dat lijkt op de acer predator: de dunheid van de computer is mogelijk gemaakt door het verdwijnen van de traditionele USB- en HDMI-poorten, ten gunste van 3 USB-C-poorten, vergezeld van een microSD-poort en een hoofdtelefoonaansluiting.

Uiteindelijk is deze solide, stijlvolle, compacte, lichtgewicht en autonome computer een ideale metgezel voor een student die graag de nacht doorbrengt met spelen of die bepaalde behoeften heeft op het gebied van graphics en inherente programma’s – vaak zwaarder.

https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-gaming-laptop/