Digitalk
Image default
Bedrijven

De eigenschappen van Woodies schroeven

Woodies schroeven zijn schroeven van het merk Woodies Ultimate wat in 2009 begon met schroeven op de markt brengen. In de afgelopen jaren hebben ze een assortiment opgebouwd met verschillende schroeven die je voor verschillende dingen kunt gebruiken. 

De Woodies schroeven beschikken over verschillend eigenschappen waardoor ze andere bevestigingsmaterialen kunnen vervangen. De schroeven voldoen aan de volgende eigenschappen waardoor ze als zeer professioneel ervaren kunnen worden:  

Door de extra diepe Torx-indruk hebben de schroeven meer grip en kunnen ze makkelijker worden aangebracht.  
De schroeven beschikken over freesribben onder de kop. Dit ruimt materiaal waardoor de kop van de schroef beter verzinkt, dit is handig bij het aanbrengen van hoekijzers. 
De schroeven hebben schachtribben en schroefdraad. Dit zorgt ervoor dat schroeven makkelijker en sneller in hout gedraaid kunnen worden, ook verminderd dit de kans van breuken en schade op het hout.  
De schroeven hebben een speciale punt die ervoor zorgt dat het in heel veel gevallen niet meer nodig is om voor te boren. Ook zullen hout en andere materialen hierdoor minder snel splijten of beschadigen. 
Bij elke verpakking Woodies schroeven die u aanschaft krijg u een gratis bitje. Deze bit zorgt ervoor dat schroeven machinaal een stuk makkelijker te verwerken zijn. Ook zijn de Woodies schroeven te herkennen aan de letter W die in de schroeven gegrafeerd staat.  
De schroeven van Woodies beschikken over het CE-keurmerk, dit is een keurmerk dat wordt gegeven op basis van een technische beoordelingen. Deze beoordeling wordt gegeven door European Technical Assessment. 
Woodies let ook op het milieu, alle schroeven binnen hun brede scala zijn Chroom 6-vrij. Voor het merk is het millie altijd al een belangrijk punt geweest bij de ontwikkelingen van hun bedrijf.  

Woodies schroeven beschikt over een groot assortiment met verschillende soorten schroeven. Bent u van plan deze schroeven aan te schaffen of wilt u er meer over weten, neem dan gerust een kijkje op de site van BNV Tools. 

http://bnvtools.nl