Digitalk
Image default
Banen en opleidingen

Boek een bhv-cursus in regio Amsterdam voor de medewerkers in uw bedrijf

Zijn er werknemers in uw bedrijf in Amsterdam die een bhv-cursus moeten volgen? Voor heldere en boeiende cursussen kunt u terecht bij ProFhire. Als er acht of meer mensen in één keer getraind worden, kunt u bij dit bedrijf regelen dat de bhv-cursus bij u in Amsterdam wordt gegeven. U en uw medewerkers kunnen de cursus ook volgen op de trainingslocatie in Velserbroek, in de buurt van Haarlem. De bhv-cursus in of nabij Amsterdam is ingericht volgens de richtlijnen van het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Wie de cursus succesvol voltooit, krijgt een certificaat dat erkend wordt door deze instantie.

Instructeurs met praktijkervaring

ProFhire biedt uiteenlopende diensten aan op het gebied van veiligheid. U kunt hier niet alleen verschillende soorten cursussen boeken, maar bijvoorbeeld ook ondersteuning krijgen bij het opstellen van een veiligheidsplan en veiligheidsmiddelen zoals brandblussers aanschaffen. Dit bedrijf gelooft in de kracht van praktische ervaring. De bhv-cursussen worden gegeven door instructeurs die zelf ervaring hebben opgedaan in de brandweer- en ambulancediensten. Dit bedrijf levert ook graag maatwerk. Uw bedrijfsspecifieke bhv-cursus in Amsterdam kan worden ingericht zodat deze goed aansluit bij uw bedrijfstak. 

Allerlei verschillende soorten cursussen

De meeste medewerkers in uw bedrijf zullen alle essentiële informatie over bedrijfshulpverlening leren in een tweedaagse basiscursus. Het is in Nederland voorgeschreven om een jaarlijkse herhalingscursus te volgen. Bij dit bedrijf kunt u deze cursus in één dag volgen. Ieders kennis wordt dan weer opgefrist, zodat uw bedrijf is voorbereid op een noodgeval. U heeft ook de optie om een meer specialistische bhv-cursus in Velserbroek, in regio Amsterdam te volgen. De coördinatie van de bedrijfshulpverlening is in de handen van een ploegleider bhv en een coördinator bhv, die in ieder bedrijf aanwezig dienen te zijn. Bij deze opleider kunt u zich laten opleiden tot ploegleider in een eendaagse cursus en tot coördinator in een driedaagse cursus.

https://www.profhire.nl/