Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn Magic truffels?

Magic truffels kunnen het bewustzijn veranderen en een hallucinerende werking hebben op de hersenen. Mensen gebruiken dit om even te ontsnappen aan de werkelijkheid. Ben je benieuwd hoe de truffels groeien, wat de werkende stof is en wat de trip inhoudt? Lees dan verder en kom erachter! 

 

De groei van truffels

Truffels groeien onder de grond in een netwerk van mycelium. Mycelium is een schimmel met een witte, draderige structuur. De paddenstoel is de vrucht van het mycelium en deze produceren truffels. De truffels bestaan uit een massa van verharde mycelium. Deze massa slaat voedsel en water op, zodat daar gebruik van gemaakt kan worden als er daar een tekort van is in de grond. 

 

De werkende stof 

Magic Truffels hebben vaak een walnoot-achtige smaak en bestaan na de oogst voor de helft uit water. Om het water te onttrekken worden de truffels na de oogst gedroogd. De werkende stof die in een truffel zit is de psychoactieve stof psilocybine. Deze wordt door het lichaam omgezet in psilocine en dat zorgt voor het hallucinerende effect. 

 

De trip 

Wanneer de gebruiker de truffel inneemt, zal hij of zij na dertig tot zestig minuten de eerste effecten merken. De trip duurt meestal vier tot zes uur en daarna zal de stof uit gaan werken. Hoe gebruikers deze trip ervaren hangt vaak af van de hoeveelheid van de truffel, de ruimte waar degene zich op dat moment bevindt en de gevoelens en emoties die de gebruiker op dat moment heeft. 

 

Ontdek het aanbod 

Ben je nieuwsgierig geworden naar truffels en denk je erover om deze een keer te gaan gebruiken? Neem dan een kijkje op de website van 24high en ontdek het aanbod aan truffels, paddo’s en mushrooms. Heb je vragen over een middel? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.24high.nl/