Digitalk
Image default
Tuin en buitenleven

Eigen tuinmeubels in elkaar klussen

Wanneer je in een woning woont met daarbij een tuin wil je natuurlijk ook een tuin die leuk ingericht is. Je zou naar de plaatselijke tuinwinkel kunnen gaan om daar alles te kopen natuurlijk. Dit gaat echter wel een erg dure grap worden wat niet iedereen zomaar kan opbrengen. Daarom willen we je er graag op wijzen dat het helemaal niet heel moeilijk hoeft te zijn om je eigen tuinmeubels te maken. Het beste materiaal om dit te doen is hout.

 

Neem nou een heerlijke tuinbank, wie zou dat nou niet willen. Dit kun je natuurlijk voor een vrij groot bedrag kopen in het tuincentrum. Je kunt er ook voor kiezen om deze helemaal zelf in elkaar te zetten. Het beste materiaal hiervoor is stijgerhout of oude pallets. Je kunt van pallets heel makkelijk een ruime hoekbank voor in de tuin maken. Dit echt voor iedereen uitvoerbaar.

 

Het kan ook leuk zijn om voor de kinderen een houten tuin schommel te maken. Zo kunt u vanaf uw tuinbank heerlijk genieten van uw kinderen die op de houten schommels in de tuin spelen.

 

Als u heerlijk ligt te relaxen op uw bank in de tuin dan is het natuurlijk ook wel fijn als u uw drankje even ergens neer kunt zetten. Daarom is het handig om in ieder geval ook een tafeltje te hebben. Een bijzettafel maken voor in de tuin is ook helemaal niet moeilijk. Ook deze is weer heel makkelijk te maken met pallets. De pallets kunt u gewoon op elkaar stapelen en dan aan elkaar vast maken zodat ze blijven zitten. Als u er iets meer tijd in wilt steken kunt u ook zelf met hout aan de slag, met wat zaag- en timmerwerk komt u een heel eind.

 

Deze objecten waren wat simpele voorwerpen die u heel goed zou kunnen maken in uw tuin. Er zijn natuurlijk ontzettend veel andere mogelijkheden, loop daarom eens door het tuincentrum zonder iets te kopen maar puur om u te laten inspireren.

 

https://www.buitenspeelgoed.nl/