Digitalk
Image default
Startpaginas

Mooie stickers van vinyl

Vinyl stickers drukken  

Vinyl stickers drukken is een mooie manier om je muur of iets soortgelijks op te vrolijken of te personaliseren. Bij het drukken van vinyl stickers zijn er vele mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. De grootste keuze die je moet maken is de keuze tussen de verschillende folies. Je  kunt kiezen uit monomeer, polymeer en gegoten folie. Polymeer folie is met name geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en licht gebogen ondergronden. Dit kan binnen zijn en buiten zijn. monomeer folie is alleen geschikt voor volledig vlakke ondergronden. Ook hier bij kan dit binnen en buiten zijn. Gegoten folie wordt vooral veel gebruikt bij Car wrapping(waarbij het dus op de auto wordt geplakt) en bij voertuigen met veel rondingen.

Door het bedrijf worden de vinyl stickers die gedrukt zijn volledig en goed bijgesneden op maat. Dit kan eventueel ook in een speciale vorm. De folies kunnen ook voorzien worden van beschermend laminaat. Dit kan glanzend en whiteboard zijn. bij glanzend zal dit er voor zorgen dat de levensduur van de gedrukte vinyl stickers flink verlengd wordt. Whiteboard houdt in dat er geschreven kan worden met een whiteboard marker op de vinyl sticker. In werkelijkheid schrijf je dan dus op het whiteboard laminaat.

Juiste bedrijf vinden

Om het juiste bedrijf te vinden is het belangrijk om naar de specificaties van de bedrijven te kijken. Dit betekend voor jou dat de mogelijkheden voor vinyl stickers drukken naar jou eigen  wens moet zijn. een voorbeeld hier van is het formaat van de sticker. Als je een grote sticker wilt, wil je dit natuurlijk uit één stuk. Hierbij kun je bijvoorbeeld  aan een sticker van 133 cm denken, die uit één stuk wordt gemaakt! Wilt je grotere afmetingen, dan bestaat dit vaak uit meerdere delen. Verder wil je de keuze hebben uit de verschillende folies. Afdrukkwaliteit is ook erg belangrijk. Een hoge afdrukkwaliteit is belangrijk om een zo mooi mogelijke vinyl sticker te krijgen. Als er wat mis is met de levering of jouw gedrukte vinyl sticker is niet in goede staat, moet het bedrijf makkelijk te bereiken zijn. Daarnaast als je vragen hebt en advies wilt hebben is de bereikbaarheid van het bedrijf ook van groot belang. Dit zijn punten waar je van te voren goed op moet letten, omdat die een hoop ellende kunnen voorkomen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/vinyl-stickers-drukken