Digitalk
Image default
Dienstverlening

Een collega met pensioen

Gaat er bij jouw werk binnenkort iemand met pensioen? En vraag jij je nu af of je daar iets voor moet gaan doen. Wil je een cadeau geven? Of een feestje? Wat is een geschikt cadeau voor een collega die met pensioen gaat. Zoek jij een website waar je de juiste woorden kan vinden die je kan zegen tegen een collega die met pensioen gaat. Dat zijn de meest gestelde vragen als er een collega met pensioen gaat. Met als belangrijkste: Moet ik iets geven of organiseren? Lees in deze blog iets over een leuk origineel cadeau en iets over wat je kan organiseren

Afscheidsborrel

Wanneer je te horen krijgt dat er een collega met pensioen gaat gaan er bij veel mensen een belletje rinkelen. Moet ik iets organiseren? Moet ik een cadeau kopen? Het meest voorkomende idee is het geven van een afscheidsborrel. Misschien niet heel origineel, maar zeker niet minder leuk. Ga gezellig met de collega’s een biertje / wijntje drinken bij een cafeetje om de hoek. Of ga een hapje eten bij een heerlijk restaurant. Laat je collega nogmaals genieten en laat hem voelen dat jullie hem lief hebben. Doe niet iets maar doe iets! Dat is het motto dat je moet hebben bij het horen van een pensioen.

Afscheidscadeau van Jilster

Jilster biedt een super leuk cadeau aan de klant aan. Deze is geheel bedacht door Jilster. Bij Jilster kan je een tijdschrift maken waar je allemaal leuke verhalen over je collega inzet. Je kan iets leuks vertellen over de band met de collega. Of iets leuks wat is voor gevallen tijdens het werken. Je kan ook iets vertellen over waarom de collega zo goed paste bij de organisatie. Maar dat is helemaal aan jezelf. Je maakt de tijdschrift op de site en laat het drukken. Dit geef je aan je collega en dit is super onvergetelijk.

Vond je dit nou een nuttige blog? Heb je er iets aan gehad? Laat dan graag een berichtje achter!