Digitalk
Image default
Mode en Kleding

Alles over Birkenstocks

Met de opkomst van de lelijke en leuke stijl, begonnen Birkenstock schoenen populair te worden. In de winter kunnen ze de enkele produkten van laarzen vervangen, en de verfrissende en nette schoenen zullen natuurlijk veel mensen terughoudend maken om ze uit te trekken.

De geschiedenis van Birkenstocks

Birkenstocks zijn ontstaan in het midden van de achttiende eeuw. Het was een pantoffel ontworpen door een Duitse ontwerper en een Britse ontwerper in die tijd. Het was geen winterschoen toen het voor het eerst uitkwam.

Na meer dan tweehonderd jaar hebben de Birkenstocks ook veel verschillende stijlen van de oorspronkelijke pantoffels afgeleid, ook om te voldoen aan de behoeften van mensen in verschillende seizoenen.

Daarom kunnen Birkenstocks niet alleen in de zomer, maar ook in de winter gedragen worden.

Ten tweede, de keuze van Birkenstocks

Bij het zien van de verschijning van Birkenstocks voel je de sterke retro sfeer. Heb je gemerkt dat deze retro smaak erg lijkt op die van brogues.

Natuurlijk hebben ze elk hun eigen kenmerken. Bijvoorbeeld, als je het over brogues hebt, zal iedereen denken aan de typische Schotse nationale gesneden patronen.

De winterse Birkenstocks worden gekenmerkt door een lage neus met een ronde teen, die rond of amandelvormig is. De binnenkant van de schoenen is dik en pluizig, en het ziet er erg warm uit.

Om het direct te zeggen, wij denken dat Birkenstocks een upgrade zijn van onze traditionele katoenen schoenen. De materialen zijn geüpgraded en de stijlen zijn veranderd, maar het uiterlijk van Birkenstocks is meer gestileerd en herkenbaarder.