Digitalk
Image default
Marketing

Online marketing bureau Nijmegen

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau Nijmegen dat proactief meedenkt en jouw verder helpt? Dan ben je bij Go Online aan het juiste adres. Een online marketing bureau is gespecialiseerd in online marketing, dat kan in de breedste zijn van het woord zijn. Vroeger bestond marketing alleen uit, fysieke flyers, reclame borden en dergelijke. Maar sinds de komst van internet is online marketing een aparte tak van sport geworden in de marketing wereld. Online marketing gaat over het verkopen/ omzet genereren voor bedrijven of websites via het internet.

Onderdelen van online marketing

Online marketing bestaat uit verschillende disciplines. De overeenkomst tussen de verschillende online marketing takken is dat ze allemaal gebruik maken van het internet. Of dit nu Google, Social Media of een ander kanaal is, dat maakt niet uit. Hier staat een overzicht van enkele voorbeelden van online marketing:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Ads (SEA)
  • Affiliate marketing
  • Viral marketing
  • Social media marketing
  • Conversie optimalisatie
  • E-mail marketing

De werkzaamheden van een online marketing bureau, zoals Go Online, bestaan uit het bedenken en uitwerken van een passende online marketing strategie voor jouw bedrijf. Hierbij wordt gekeken naar jouw doelstellingen, doelgroep, merkbeleving en campagne-budget. Op basis van deze factoren wordt er een advies geven voor het vermarkten van jouw bedrijf via het internet. De internet diensten, zoals zoekmachine optimalisatie en online adverteren, kunnen allemaal worden uitgevoerd door Go Online. Veel online marketing bureaus bieden al deze diensten onder één dak aan en worden full-service bureau’s genoemd. Go Online is een dergelijke full-service online marketing bureau.

Marketing Nijmegen

Als jouw bedrijf in de regio van Nijmegen zit dan wil jij lokaal gevonden worden, daarom heb je een online marketing bureau uit Nijmegen nodig. Zij weten als geen ander hoe zij jouw bedrijf lokaal zichtbaar kunnen maken op het internet. Wil jij lokaal meer omzet genereren? Neem dan contact op met Go Online door naar de website te gaan: www.goonline.nl.

Gerelateerde artikelen

Wist je dat boilers met een anti- kalk functie zorgen voor een gezonde soepele huid?

Waarom online marketing uitbesteden?

Voordelen van SEO in Almelo