Digitalk
Image default
Dienstverlening

Ontvang begeleiding op maat bij deze makelaar in Hilversum

Een van de grootste aankopen die u zult doen in uw leven, is het kopen van een huis. Dat moet financieel goed regelen worden en daar mag u best wat tijd voor nemen. Waarschijnlijk is de hulp van een ervaren makelaar daarbij ook zeer gewenst. Wat dacht u bijvoorbeeld van wonen Hilversum? Deze stad is een fijne plek om te wonen en de welbekende mediastad heeft bovendien veel mooist te bieden. Als makelaar in Hilversum kent Dorenbosch|Rasch Makelaars de woningmarkt in deze regio als geen ander. Bent u al bekend met de diensten die zij zoal leveren?

Het aankopen, verkopen en taxeren van woningen in de regio Hilversum

Als makelaar uit Hilversum bieden zij vele verschillende diensten aan. Zo helpen zij hun klanten met bijvoorbeeld de aankoop en verkoop van een woning, maar worden zij ook ingeschakeld voor taxaties, het toetsen van WOZ beschikkingen en voor Expat relocation service. Al sinds 2004 heeft deze aankoopmakelaar ervaring in de regio Hilversum en kent het gebied dus op haar duimpje. Bij hen kunt u erop rekenen dat er naar elke woning objectief gekeken wordt en u conform geadviseerd wordt. Voor de aankoop van een huis helpen zij u op twee manieren:

  • Een full service zoekopdracht
  • Alleen begeleiding bij de aankoop

Een persoonlijk en helder advies

Als makelaar in Hilversum zorgen zij voor persoonlijk en helder advies op maat. Zij stellen samen met u een zoekprofiel op, houden u elke dag op de hoogte van het aanbod en zorgen voor een goede begeleiding bij het aankoopproces. Hun slagvaardige mentaliteit, frisse blik op de woningmarkt en dienstverlening maakt hen tot een alles behalve doorsnee aankoopmakelaar. Zou u graag meer willen weten over de dienstverlening die zij aanbieden? Of wilt u graag de hulp inschakelen van deze aankoopmakelaar? Neem contact met hen op voor het maken van een afspraak. Dan praten zij u graag bij over de mogelijkheden.