Digitalk
Image default
Industrie

Uw vetafscheider juist legen is van groot belang voor het milieu

Bent u werkzaam in de horeca of levensmiddelenindustrie? Dan weet u als geen ander van het belang van een vetafscheider en de nood om deze tijdig te legen. De milieuwetten van Nederland verplichten dit namelijk ook. Aangezien het legen van de vetafscheider beslist niet een van de leukste klussen is en het doorgaans lastig is om het zelf te doen, kunt u het beste een specialist inschakelen. Zo weet u zeker dat het legen van de vetafscheider snel en gedegen gebeurt. Er zijn in Nederland maar weinig gespecialiseerde bedrijven die dit voor u kunnen doen. Een van deze bedrijven is Van Vught Rioleringen. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak zijn zij de aangewezen partij om deze klus voor u op te knappen

Een grondige en efficiënte dienstverlening

Uiteraard wilt u dat uw vetafscheider altijd perfect werkt, zodat er geen opstoppingsproblemen voorkomen. Deze voorkomt u door uw vetafscheider met regelmaat te laten legen. Het inschakelen van specialisten zoals Van Vught Rioleringen zorgt ervoor dat dit altijd netjes op tijd gebeurt. Als experts in het verrichten van deze klus voor diverse bedrijven in verschillende sectoren, zijn zij partners van zowel grote als kleinere bedrijven. Zodra u ertoe besluit om met hen een onderhoudscontract aan te gaan zullen zij deze altijd op maat maken voor uw situatie. Door het hanteren van gepersonaliseerde tarieven betaalt u nooit meer dan nodig is. Wel zo prettig.

Meer weten over deze dienst?

Bent u al langer op zoek naar een specialist voor het legen van uw vetafscheider? Wint u dan op voorhand meer informatie in. Zo weet u direct wat deze specialisten voor u op kunnen knappen en waar u aan toe bent in termen van kosten. Van Vught Rioleringen voorziet u graag van alle informatie die u zoekt. Ook voor verdere vragen kunt u direct contact met hen opnemen via het telefoonnummer op hun website. Zo kunt u eenvoudig uw nieuwe onderhoudscontract bespreken.

https://www.vanvughtrioleringen.nl/