Digitalk
Image default
Horeca

Nooit meer een dag zonder koffie dankzij de pads van dé specialist in koffie

Ben je op zoek naar een koffie-expert met een webshop waar je diverse koffiemachines en koffie pads kunt bestellen? Een bedrijf waar je terecht kunt met je zakelijk koffiezetapparaat? Een specialist die met liefde je koffiemachine repareert? Bij Baristocraat ben je aan het juiste adres! Zit nooit meer een dag zonder koffie dankzij de handige pads van de koffie specialist.

Onderhoud en reparatie van je Nespresso Professional machine

Heb je een Nespresso koffiemachine, maar heeft de machine z’n beste tijd wel gehad? De service van Nespresso zelf stopt helaas na vijf jaar. Gelukkig kun je na daarna terecht bij Baristocraat. Dit bedrijf biedt je al onderhoudsbeurten of reparaties aan die je Nespresso Professional machine nodig heeft. Van een simpele schoonmaakbeurt tot een volledige revisie, bij deze expert ben je aan het juiste adres. Het team van professionals gaat in de werkplaats aan de slag met je machine, zodat je ‘m weer vele jaren verder kunt gebruiken.

Uitgebreid aanbod van verschillende zakelijke koffiemachines

Ben je op zoek naar een goede zakelijke koffiemachine voor je kantoor, onderneming, Café of restaurant? In de uitgebreide webshop van de koffie specialist vind je een ruim aanbod van verschillende koffiezetapparaten. Zo vind je altijd de ideale koffiemachine die perfect bij je persoonlijke behoeftes en wensen aansluiten. Je kunt er ook voor kiezen om een koffiezetapparaat te huren. Heb je vragen over de verschillende modellen en twijfel je over de beste keuze voor jou en je bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Bestel ook je pads in de online winkel van de koffie specialist

Met een koffiemachine zonder koffie kom je niet heel ver. De koffie specialist biedt je de beste koffiepads aan van Café Royal. Deze pads zijn gemaakt voor de verschillende Nespresso apparaten. De pads van de koffie specialist zijn in diverse smaken verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor Lungo, Espresso Forte, Decaffeinato of Ristretto. In de online winkel kun je alles gemakkelijk bestellen. Heb je vragen over de pads of wil je meer weten over de reparaties of onderhoudsbeurten? Neem dan gerust contact op!