Digitalk
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf doet rioolonderzoek in de buurt van Breda en helpt u van rioolproblemen af

Is uw riool verstopt? Dat is erg vervelend. U kunt het proberen zelf op te lossen, maar als u er zelf niet uitkomt of er zelf niet aan wilt beginnen, kunt u altijd een professional inschakelen. Groeneveld Riooltechniek doet rioolonderzoek in de regio Breda en kan een oplossing bieden voor uw probleem. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar en zal zo snel mogelijk een medewerker naar u toe sturen.

Wat is de werkwijze?

Bij het rioolonderzoek in Breda wordt gekeken of er mankementen in uw riool te vinden zijn. Er wordt gezocht naar eventuele verzakkingen of beschadigingen. Zodra deze worden geconstateerd, wordt een plan van aanpak gemaakt en wordt een overzichtelijke offerte samengesteld. Deze wordt zo snel mogelijk naar u toe gestuurd, zodat u kunt beslissen of u het rioolonderzoek in de regio Breda door Groeneveld Riooltechniek wilt laten uitvoeren of niet.

Het repareren

Mocht u het bedrijf toegezegd hebben om uw riool te repareren, zullen de medewerkers zo snel mogelijk aan de slag gaan. Snelheid en kwaliteit staan voorop bij het bedrijf. Na de reparatie bent u ervan verzekerd dat alles weer helemaal als vanouds werkt. Bovendien biedt het bedrijf nog een extra service. Groeneveld Riooltechniek geeft namelijk tips en advies waarmee u voorkomt dat uw toilet, wasbak of douche in het vervolg nog eens verstopt raken.

Neem contact met hen op ervaar hun excellente service

De organisatie bestaat al bijna 40 jaar en heeft daarom ruime ervaring in het onderzoeken en repareren van riolen. Het bedrijf zet de klant altijd op één. Dit houdt in dat er alles aan wordt gedaan om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen en dat deze de ruimte krijgt om zijn of haar wensen aan te geven. Waar mogelijk wordt hier zo veel mogelijk aan voldaan. Groeneveld Riooltechniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of klachten. Vragen worden zo snel mogelijk beantwoord en bij klachten wordt er samen met u gezocht naar een goede oplossing.

https://www.riooltechniek.nl/