Digitalk
Image default
Horeca

Een uniek restaurant in Ridderkerk

De unieke locatie van lekker restaurant in Ridderkerk, pal aan het water en het drierivierenpunt, de schitterende nieuwbouw en de gastvrijheid van onze kelners zullen u ongetwijfeld hartstikke leuke momenten bezorgen. We zijn er klaar voor en zullen u met open armen ontvangen.  Wanneer komt u op bezoek bij het restaurant in Ridderkerk?

Waarvoor kun je terecht?

Bij ons restaurant Ridderkerk kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner, maar ook voor een kopje koffie met lekkere taart, of een uitgebreide borrel kunt u binnen, maar bij mooi weer ook buiten op ons terras plaatsnemen. Bel of mail ons ook voor uw feestjes, borrels, recepties, privé- diners, workshops of vergaderingen. We vertellen u graag onze mogelijkheden. We hebben een geweldige speelhoek voor de kinderen, lekker veilig in een hoekje van het restaurant. De keuken van het restaurant Ridderkerk maakt gebruik van mooie en eerlijke producten, bereid in de meest moderne apparatuur. Bij sommige gerechten kunt u de bereiding zelfs met uw eigen ogen volgen. We kiezen er bewust voor om betaalbare, gevarieerde maar vooral lekkere dingen op de menukaart te zetten. Voor ieder wat wils dus. De hele menukaart is ook de hele dag verkrijgbaar, dus ’s ochtends een kreeft, of ’s avonds gebakken eieren met spek en tomaten, alles kan.  Uw wensen proberen wij altijd in vervulling te brengen. Ook houden wij natuurlijk rekening met eventuele allergieën. Geef deze wel even door.

Wanneer kunt u bij het restaurant Ridderkerk terecht?

Het restaurant Ridderkerk is zeven dagen per week geopend vanaf 9.30 uur en de keuken sluit om 22.00 uur. De waterbus stopt pal voor de deur, dus een tripje naar de molens van Kinderdijk, hartje Rotterdam, of het mooie oude Dordrecht en de Biesbosch is wel heel erg makkelijk.  Wij zien u graag een keer verschijnen in ons mooie unieke restaurant.