Groepsverblijf in Brabant voor rust en avontuur

Digitalk

Op zoek naar een groepsverblijf in Brabant waar u rust en avontuur vindt? Dan doet u er goed aan om bij De Buitenhorst aan te kloppen. 12 jaar geleden was dit bedrijf nog een veehouderij, maar vandaag de dag vindt u er een luxe groepsverblijf in Brabant. U kunt er onder andere het echte boerenleven ervaren, gebruik maken van de wellness, een wandeling maken in Natuurgebied de Maashorst, sportieve activiteiten ondernemen en gebruik maken van de bijzondere vergaderlocaties. Dit unieke groepsverblijf in Brabant verwelkomt dan ook grote en kleine groepen waar jong en oud een heerlijke dag zullen beleven. Liever uw verblijf wat langer maken? Dat kan ook! Er zijn verschillende mogelijkheden voor overnachtingen.

Overnachten in een uniek groepsverblijf in Brabant

Heeft u er ook wel eens van gedroomd om wakker te worden midden in de natuur? Bij De Buitenhorst is dit mogelijk. Dit unieke groepsverblijf in Brabant ligt namelijk naast Natuurgebied de Maashorst en u bevindt zich dan ook in een groene en natuurlijke omgeving. U vindt hier de rust die u in de stad niet vindt en u kunt met familie of vrienden avontuurlijke dagen plannen met tal aan activiteiten in de omgeving. Bent u op zoek naar een natuurlijke omgeving voor zakelijke doeleinden? Ook dat is mogelijk bij dit unieke groepsverblijf in Brabant. U vindt hier namelijk ook bijzondere vergaderlocaties.

Wat houdt dit in?

Misschien bent u er wel van op de hoogte dat onderzoek heeft uitgewezen dat variatie in de vergaderomgeving voor verrassende resultaten kan zorgen. Veel bedrijven die al voor deze bijzondere vergaderlocaties kozen zijn met nieuwe inspiratie en vernieuwende ideeën weer naar huis teruggekeerd. Bij De Buitenhorst kunt u verschillende luxe vergaderlocaties huren en gebruik maken van allerlei accommodaties en de natuurlijke omgeving. Als u zoekt naar bijzondere vergaderlocaties maar ook aan teambuilding wilt doen, dan bent u meer dan welkom om een van de groepsaccommodaties te reserveren en te blijven overnachten. Onder het genot van een wijntje kunt u dan nog eens de geslaagde dag bespreken of met zijn allen ontspannen in de wellness.