Digitalk
Image default
Hobby en vrije tijd

De Corsiva Tender modellen zijn geheel naar eigen inzicht samen te stellen

De sloepen van Corsiva zijn al jaren vertrouwd onder de watersportliefhebber. Ze staan bekend om een hoog afwerkingsniveau en zijn geheel samen te stellen naar eigen wens. Van klassieke tot strakke en moderne modellen. Corsiva kent een enorme groei en blijft onverminderd in beweging wat betreft de ontwikkeling van de Nederlandse sloepenmarkt. U kunt met een Corsiva rekenen op onbezorgd vaarplezier. Grote succesnummers onder de sloepen zijn de Corsiva 500 Tender en Corsiva 595 Tender. Deze modellenlijn blijft uitbreiden en is samen te stellen naar uw persoonlijke voorkeur. Zo is er de keuze uit diverse stofferingen voor de kussensets en kleurcombinaties om uw sloep te optimaliseren. Er zal altijd samen met u gekeken worden naar een gepaste samenstelling.

De eigenschappen van de 500 Tender
Naar de 595 Tender is nog steeds enorme vraag. Maar met de komst van een compacte versie is de 500 Tender al snel favoriet geworden. Deze kleinere versie kent een lengte van vijf meter, maar laat dit niet ten koste gaan van haar vaareigenschappen. De buitenboordmotor is zichtbaar aan de spiegel of in de bun te plaatsen voor een stille vaartocht. En het vermogen is uit te breiden tot wel 60pk. Ondanks haar compacte bestaan kent de kuip genoeg ruimte voor maar liefst vijf personen. Smaak is alles en daar hebben ze bij Corsiva aan gedacht. Uw model is geheel naar eigen wens samen te stellen van kleuren tot aan stoffering.

De eigenschappen van de 595 Tender
De volledig nieuwe 595 Tender console kent een eigentijdse look met een stoere en sportieve uitstraling. De zeven meter lange sloep is uitgebreid met genoeg ruimte en opbergruimte. Ook bij dit model is het mogelijk om de buitenboordmotor in de bun te plaatsen. Zo zult u in alle rust ontspannen te water gaan. Met een vermogen tot maximaal 60pk is de sloep ideaal om mee te cruisen. Door de hoge rugleuningen zit u comfortabel én uit de wind. Afhankelijk van stijl en specificaties is de sloep geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Ook is de Tender sloep gemakkelijk te bevestigen aan een trailer om mee te nemen naar al uw bestemmingen.

Bent u zoekende naar een erkend bedrijf met Corsiva sloepen?
Betrouwbaar en degelijk in zowel kwaliteit als prijsverhouding weet Corsiva zich door de jaren heen steeds weer te bewijzen. Bezichtig de verschillende modellen in de showroom van een desbetreffend watersport speciaalzaak. Informeer naar de verschillende mogelijkheden die de Corsiva modellen te bieden hebben. Vraag ook naar de diverse buitenboordmotor modellen die geschikt zijn voor uw sloep.