Digitalk
Image default
Gezondheid

Tandarts voor alle leeftijden

Met tanden poetsen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Je voorkomt er niet alleen gaatjes en ontstekingen mee, maar twee keer per dag poetsen zorgt ook nog eens voor een frisse adem. En regelmatig naar de tandarts is natuurlijk minstens zo belangrijk!

 

Het vinden van een goede tandartspraktijk valt helaas niet altijd mee. Zeker als je net verhuisd bent of om een andere reden op zoek bent naar een nieuwe tandarts. Afgezien van een eventuele wachtlijst, is het natuurlijk ook nog maar de vraag of de geboden mondzorg aan je wensen voldoet. Als je in Utrecht of omgeving woont, kun je voor periodieke controles en professionele tandheelkundige behandelingen altijd terecht bij tandarts Culemborg.

 

Goede redenen voor mondzorg door tandarts Culemborg

Behalve moderne behandelmethoden van hoge kwaliteit zijn er nog veel meer redenen om een afspraak te maken bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Dankzij het leuke, professionele team ben je meer dan de volgende patiënt en kan je rekenen op persoonlijk advies en doelgerichte mondzorgtips. Alle behandelingen worden van tevoren op een duidelijke manier uitgelegd en toegelicht. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

 

Speciale aandacht voor kinderen

Het kindergebit verdient speciale aandacht. Om die reden hanteert de Culemborg tandarts voor kinderen de ‘Gewoon gaaf-methode’. Bij het opstellen van dit preventieplan zijn de recentste tandheelkundige richtlijnen gevolgd. Het programma bestaat in eerste instantie uit poetsadviezen, tips, begeleiding en mondzorginstructies. Als het kind wat ouder is krijgt het gebit extra zorg, bijvoorbeeld door regelmatig röntgenfoto’s te maken en fluorbehandelingen te verrichten.

http://www.tpculemborg.nl/