Digitalk
Image default
Gezondheid

Maak van leren een feestje dankzij de logopedie opleiding

Dankzij telelogopedie kijkt men tegenwoordig heel anders aan tegen logopedie dan vroeger. Met telelogopedie krijgen kinderen namelijk logopedie op basis van leuke spelletjes. Waar logopedie vroeger nog als vervelend werd ervaren, vinden kinderen het tegenwoordig hartstikke leuk. Dit komt doordat ze door telelogopedie ook niet naar een praktijk moeten van een logopedist en in hun eigen vertrouwde ruimte zijn. Daarnaast speelt de invulling van dit traject ook een grote rol. Het is dan ook zeer voornaam dat dit op een speelse wijze wordt ingevuld. Kinderen doen dan beter mee met de opdrachten en nemen zaken dan ook zeker beter in zich op. TinyEYE Europe probeert haar sessies dan ook altijd zo in te vullen. Zodoende ervaren kinderen telelogopedie dan ook helemaal niet als storend, en vinden ze het zelfs leuk!

Logopedie software ontwikkeld door een specialist

De laatste tijd ziet het ernaar uit dat mensen het steeds drukker krijgen. De kinderen naar school brengen, zelf naar uw werk, de kinderen ophalen, naar de logopedie en dan ’s avonds ook nog eens sporten. Wist u echter dat u voor logopedie tegenwoordig helemaal niet meer naar een speciale praktijk hoeft? Tegenwoordig is er een speciale logopedie software ontwikkeld zodat er gemakkelijk vanuit huis met een audio en visuele verbinding contact gemaakt kan worden met een specialist. Deze vorm van communiceren met de logopedist noemen ze telelogopedie. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!

Niet meer naar de logopedie rijden dankzij telelogopedie

U heeft het vast al wel eens meegemaakt: u heeft net een lange en zware dag op het werk achter de rug en dan moet u ook nog eens met uw zoon of dochter naar de logopedie toe. Kan dat niet anders? Jawel! Tegenwoordig is er namelijk ook telelogopedie voor kinderen met communicatieproblemen. Hierdoor heeft u online toegang tot diverse spraakoefeningen. TinyEYE Europe heeft een speciale logopedie software ontwikkeld waardoor het mogelijk is vanuit huis gemakkelijk uw oefeningen te doen. Zodoende hoeft u niet meer op pad, maar kunt u gewoon uw laptop openklappen of de desktop aanzetten. Telelogopedie is dan ook een ware uitkomst voor mensen met een zeer druk bestaan of die niet erg mobiel zijn. Hier is de logopedie software dan ook op aangepast, resulterend in een hele nieuwe manier van begeleiden en helpen op het gebied van spraak.