Digitalk
Image default
Bedrijven

Geef je sneakers een tweede leven

Wil je zelf graag leer verven, maar je weet niet welke verf je moet hebben? Angelus leerverf is verreweg de beste verf voor lederen oppervlakten. Wil je suède leer verven? Dat kan met de speciale suède leerverf van Angelus. Suède gedraagt zich heel anders dan normaal leer. Daarom is er speciale suèdeverf voor nodig. Leerverfshop.nl heeft alle soorten en kan je helpen bij de zoektocht. 

Angelus leerverf is verf met een hoge flexibiliteit. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je schoenen mee verven. De leerverf is op basis van acryl en zeer duurzaam. Je kan er jaren van doen. De verf hecht uitstekend op gladde lederen oppervlakten. Je kan deze verf eenvoudig in gebruik nemen. Daarbij heeft de verf als kenmerk dat het watervast is en zelfs krasbestendig. Al deze kenmerken getuigen van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Angelus is dan ook een waar begrip in de lederindustrie. 

Suedeleer heeft een hele andere textuur dan gewoon leer. Hier is dan ook andere verf voor nodig. Angelus heeft verf voor suède leer. De verf bladdert niet breekt niet door de hoge flexibiliteit en daarbij verbleekt de verf ook niet. De verf van Amerikaanse bodem staat garant voor een goed hechtend eindresultaat dat jarenlang mee gaat. 

Geef je sneakers een tweede leven! Je kunt door je sneakers te verven veel langer met je sneakers doen. Of verf je sneakers een hele andere kleur. Dan geef je de sneakers als het ware een tweede leven. Angelus leerverf heeft een assortiment van normale kleuren en felle neonkleuren. Je kunt het vrijwel overal toepassen. Tip: maak vooraf wel even het oppervlakte goed schoon. Test ook even op een klein stukje uit het zicht of het wel de kleur is die je wenst.

Wanneer je zoekt naar een leerverf waarbij het eindresultaat vrijwel niet van nieuw te onderscheiden is, moet je acryl leerverf van Angelus hebben.