Digitalk
Image default
Dienstverlening

Word geholpen aan uw hoofdpijn door fysiotherapie in Den Haag

Hoofdpijn. Het kan mild en het kan zwaar zijn. Wat het geval ook is: u kunt er veel last van hebben. Deze zeurende pijn draagt u heel de dag bij u en kan problemen veroorzaken met vrijwel al uw dagelijkse bezigheden. U concentreren op uw werk is bijvoorbeeld een enorme uitdaging bij hoofdpijn. Dankzij fysiotherapie van het Fysio Centrum Den Haag kunnen de klachten van uw hoofdpijn verlicht worden. Naast revalidatie zijn de therapeuten van Fysio Centrum Den Haag gespecialiseerd in het vinden en het bestrijden van de bron van uw hoofdpijn. Dit kan ook gaan om het tegengaan van spanningshoofdpijn.

Een persoonlijk behandelplan voor uw hoofdpijn

Wanneer u een bezoek brengt aan Fysio Centrum Den Haag voor uw revalidatie of hoofdpijn, dan wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Iedere cliënt is immers uniek, en dus wordt er niet gewerkt met een standaard behandelplan. Uw hoofdpijn kan door een verscheidenheid aan oorzaken worden veroorzaakt. Bij bijvoorbeeld een zogeheten frozen shoulder trekt de pijn door naar uw nekspieren, wat leidt tot hoofdpijn. Whiplash kan eveneens een reden zijn waardoor uw hoofdpijn heeft. Als uw hoofdpijn komt door dit soort lichamelijke klachten, dan raden deze experts in Den Haag revalidatie aan om dit te bestrijden. Dankzij deze revalidatie voorkomt u hoofdpijnklachten.

Uw trainingsprogramma op maat

Nadat u uw intake heeft gedaan bij Fysio Centrum Den Haag gaan de experts aan de slag met het opstellen van uw behandelplan op maat. Of u nu kiest voor een individueel trainingsprogramma of in groepsverband aan uw herstel wilt werken: u kunt altijd rekenen op persoonlijke begeleiding. De trainingen kunnen door de therapeut worden aangevuld met bandages en tape wanneer dit nodig is om uw herstel te bevorderen. Met de hulp van de ervaren fysiotherapeuten uit Den Haag zal uw herstel voorspoedig verlopen en worden uw hoofdpijnklachten minder. U zult zich weer beter kunnen concentreren en met meer plezier uw dag ervaren.