Digitalk
Image default
Dienstverlening

Stemkastjes huren bij InterVote

Voor stemkastjes verhuur, omdat ik stemkastjes huren wil, ben ik naar InterVote gegaan. In dit blogje leg ik graag uit waarom ik stemkastjes nodig heb, hoe ik InterVote heb gevonden en hoe het eindresultaat natuurlijk was. Mocht jij ook nog een goede verhuurder kennen van stemsystemen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Stemkastjes huren

Maar waarom moet ik nu stemkastjes huren? Voor een vergadering zijn wij van plan om stellingen voor te leggen aan de aanwezigen. En vervolgens kunnen zij voor of tegen gaan stemmen. Het betreft een avond bij de gemeente en inwoners van dat gebied zijn allemaal van harte welkom. Dan worden er op een groot scherm stellingen vertoont waar de inwoners hun mening over kunnen geven. Vervolgens zal er ook gebruik worden gemaakt van de meningen in de eindbeslissingen. Maar waar kunnen wij het beste stemkastjes huren? Daarvoor zijn we gaan zoeken op het internet. En al gauw kwamen we InterVote.nl tegen. Daar werden direct de voordelen opgesomd. Bijvoorbeeld dat je door middel van hun stemsystemen direct de uitslagen op een groot scherm geprojecteerd kunt zien. Dit vinden wij ideaal omdat je op die manier er gelijk met elkaar over kunt discussiëren met de voorstanders en tegenstanders van de stelling.

Stemsystemen van InterVote

Uiteindelijk hebben wij dan ook de stemkastjes bij InterVote besteld. En al gauw werd er contact met ons opgenomen door hen. Zij bedankten ons voor de bestelling en vroegen ons waar het precies voor ons. Vervolgens hebben wij samen bedacht hoeveel stemkastjes wij willen gaan huren. Dit zijn er uiteindelijk 150 geworden.

Op de dag van de vergadering was InterVote er al op tijd bij om alle stemsystemen gereed te maken. Toen alles klaar was kwamen de eerste bezoekers binnen. Vervolgens kwamen de stellingen in beeld en kon iedereen gemakkelijk stemmen. Alle aanwezigen waren er dan ook zeker enthousiast over en vonden het een hele leuke manier!