Digitalk
Image default
Beauty en verzorging

Er weer jonger uitzien

Naarmate we ouder worden, gaan we ons vaker aan dingen storen. We zijn misschien meer aangekomen dan we zouden willen en onze huid is ook niet meer wat het ooit was. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden die effectief maar toch laagdrempelig zijn en daarmee voor iedereen een goede optie kunnen zijn. 

Een anti-verouderings behandeling voor het gezicht is een ware traktatie. Een dergelijke behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, een stofje dat wij allemaal aanmaken in ons lichaam maar waarvan we zeker naarmate we ouder worden, best wat meer kunnen gebruiken. Na ongeveer het 35e levensjaar gaan we steeds minder collageen aanmaken in de huid. Dit stofje zorgt voor cel generatie en is daarom dan ook essentieel in de vernieuwing van de huid. Deze behandeling zorgt voor een extra stimulans in de aanmaak van collageen en laat je er daarmee zeker jonger uitzien. Het is een heerlijke behandeling die men ongeveer eens per maand kan ondergaan om weer helemaal fris voor de dag te kunnen komen. 

Een fijne afslank behandeling kan ook zeker een optie zijn wanneer je ervoor wil zorgen dat je weer wat beter in je vel zit. Het kost je maar een dag en je zult er zeker als een nieuw mens uitkomen. Bij deze afslank behandeling wordt een combinatie van behandelingen en factoren aangewend om tot een optimaal resultaat te komen. Er wordt gebruik gemaakt van een laser en er komt dus geen mes of naald aan de behandeling te pas. 

Verder is het heel belangrijk dat je voor de behandeling goed drinkt en met goed drinken bedoelen we vooral ook genoeg drinken. Hierbij moet gedacht worden aan minstens 2 liter om genoeg vocht aan te vullen, dat je weer verliest tijdens de behandeling. Na de behandeling is het ook belangrijk dat je goed sport. 

http://www.clinic63.nl