Digitalk
Image default
Bedrijven

Een originele verfsoort met veel mogelijkheden

Om een leuke toevoegingen te geven aan een ruimte kun je natuurlijk muurverf kopen en hier lekker mee aan de slag gaan. Maar op het gebied van verf zijn er veel meer mogelijkheden. Je kunt kiezen voor beits op je hout een andere look te geven, een matte verf wat ook weer een heel ander effect geeft of bijvoorbeeld krijtverf. Krijtverf is iets wat vast al bij u bekend is, maar ik denk niet dat het duidelijk is voor u waar krijtverf allemaal voor gebruikt kan worden. 

Krijtverf heeft heel veel verschillende mogelijkheden die misschien wel leuk zijn om voor u op een rijtje te zetten. Met krijtverf kan er uiteraard een krijtbord worden gemaakt. Er kan een hele muur bedekt worden of een klein stukje van de muur voor een wat minder druk effect. Om het nog minder druk over te laten komen kan er een stuk hout worden geverfd en worden opgehangen in de kamer. 

Krijtverf is ook leuk voor je kantoorruimte, door een muur ermee te verven creëer je een groot krijtbord om te brainstormen of om lijsten op te maken. 

Voor een edgy effect kun je gebruik maken van zwarte krijtverf, dit geeft een matzwart effect en geeft een hele andere uitstraling aan de ruimte. Je kunt er zelf voor kiezen of je de muur wel of niet met krijt versiert.  

Krijtverf kun je natuurlijk ook op meubels gebruiken. Krijtverf droogt een stuk sneller dan normale verf, hierdoor kun je een stuk sneller werken. Ook geeft krijtverf een streperiger effect dan normale verf wat een leuk effect geeft aan je meubels.  

Ook voor kinderen is krijtverf een geweldige uitvinding. Ze kunnen zo helemaal losgaan en tekenen op de muur en zelf op de meubels dit geeft ook een leuke kleurijke en speelse sfeer aan je huis! 

http://moosefarg.nl