De specialist voor de verhuur van geluid- en lichtinstallaties in Rotterdam

Digitalk

Wanneer u een geluidsinstallatie nodig heeft, is uw behoefte steeds weer anders. Als u een presentatie wilt houden, zijn er andere installaties nodig dan wanneer u een festival organiseert.. Lion Facilitair heeft voor iedere gelegenheid de juiste installatie voor geluid in de verhuur, zonder dat u hiervoor Rotterdam uit hoeft. Zij helpen u met het vinden van de juiste professionele apparatuur, zoals verschillende soorten microfoons. Hierbij wordt ingezet op degelijkheid en betrouwbaarheid. Ook is het voor deze specialist belangrijk dat de installatie snel op en af te bouwen is, met zo weinig mogelijk handelingen. Hierbij adviseren deze experts u graag, want de verhuur van geluid- en lichtinstallaties door deze specialist in Rotterdam gaat verder dan alleen het leveren van professionele tools.

Complete verhuur van geluid, licht en presentatiemateriaal in Rotterdam

Lion Facilitair is niet alleen gespecialiseerd in de verhuur van installaties voor uitstekend geluid in Rotterdam en omgeving. Ook voor de verhuur en de installatie van lichtinstallaties, audiovisueel materiaal en podiumdelen kunt u bij hen terecht. Zo hebben zij alles onder een dak voor wanneer u bijvoorbeeld een feest of festival organiseert, een presentatie wilt houden of een meerdaags congres organiseert. Want ook voor grotere, meerdaagse evenementen draait Lion Facilitair haar hand niet om!

Altijd oplossingen op maat

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een geluid- of lichtinstallatie in Rotterdam of omgeving, is Lion Facilitair een goede keuze. Zij bieden niet alleen apparatuur van goede kwaliteit, maar ook maatwerk. Voor het leveren hiervan luisteren zij goed naar uw wensen, waarna ze u voorzien van persoonlijk advies. Op deze manier bent u altijd voorzien van de juiste audiovisuele apparatuur, wat voor evenement u ook organiseert. Hierbij ontvangt u een compleet pakket met alles dat u nodig heeft. Niet alleen de apparatuur, maar ook bijvoorbeeld doeken om de juiste sfeer te creëren tijdens uw evenement.

https://lionfacilitair.nl/