Digitalk
Image default
Beauty en verzorging

Pascaud producten online bestellen

Het merk Pascaud bestaat uit innovatieve schoonheidsproducten, die nét even anders werken dan de doorsnee producten. Een unieke visie op het begrip schoonheid. Schoonheid moet bereikbaar zijn voor iedereen, voor alle vrouwen. Balans bereik je door de juiste verzorging, van binnen en van buiten. Wanneer u in de juiste balans bent, is dat aan de buitenkant te zien. De juiste verzorgingsproducten helpen mee om een natuurlijke balans te creëren. De spontane schoonheid gaat stralen omdat de huid goed wordt verzorgd. Doordat het lichaam een boost krijgt, komt ook de binnenkant beter in evenwicht. Het is dus belangrijk dat je jezelf een goede verzorging geeft. Gezonde voeding en de passende schoonheidsproducten brengen je weer in de juiste balans. 

Verzorgingsproducten van Pascaud

Pascaud heeft alles om een mooie huid te krijgen en te behouden. Dagelijkse verzorging met de Pascaud verzorgingsproducten geven je huid nét even een mooiere uitstraling. Het gebruik van bijvoorbeeld de 24 uurs créme is een fantastische ervaring voor de gezichtshuid. Een créme die dus als dag maar ook als nachtcréme wordt gebruikt. Met deze rijke créme wordt de collageen-afbraak tegen gegaan en de opbouw van nieuwe huidcellen bevorderd. Deze créme gaat net even iets verder dan de doorsnee créme. 

Pascaud verzorging voor de binnenkant

Pascaud verzorgingsproducten zijn er niet enkel voor de buitenzijde maar ook voor de binnenkant van de mens. Voedingssupplementen die er o.a. voor kunnen zorgen dat op een natuurlijke wijze kilo’s kunnen verdwijnen. Maar ook natuurlijke tabletten die kunnen helpen om veroudering te vertragen en tegen cellulitis te beschermen.  Christmas edition  Vóór de kerst nog een flinke boost aan uw gezichtshuid geven? Pascaud heeft een extra voordelige kersteditie van een 3-fasen kuur van 24 ampullen.  Het gebruik is simpel. Gedurende 24 nachten in plaats van nachtcrème een gehele ampul over de gereinigde huid van het gezicht en hals verdelen. Het resultaat is een fantastische gezichtshuid met de kerstdagen.

https://webshop.pascaud.com/sense