Digitalk
Image default
Beauty en verzorging

Goede fillers

Voor cosmetische ingrepen worden vaak fillers of botox gebruikt. Deze twee behandelingen laten vrouwen vaak doen die wat aan hun gezicht willen veranderen. De meeste vrouwen vinden het vervelend om ouder te worden en dan vooral de rimpels in hun gezicht.

Botox en fillers hebben allebei een andere werking. Zo worden fillers vaak gebruikt voor het opvullen van bepaalde dingen in het gezicht en botox werkt juist spierverslappend.

Hoe kan een spierverslappend middel goed zijn voor de rimpels in je huid? Dat klinkt misschien raar omdat je zou denken dat je gezicht hier juist meer van zou gaan hangen. Het tegendeel is waar. Door de spierverslappende werking van de botox zorgt ervoor dat spiervezels in je gezicht zich ontspannen. Doordat de spierspanning word verminderd vervagen de rimpels in je gezicht.

Fillers hebben een andere werking dan botox. Fillers worden namelijk gebruikt voor het opvullen van bijvoorbeeld je lippen of je wangen. De fillers zorgen voor meer volume op de plaats waar je ze inbrengt. Fillers bestaan uit hyaluronzuur, dit is een natuurlijke stof die je lichaam zelf al in bezit heeft. Hoe ouder je word hoe minder hyaloronzuur je lichaam behoud. Hierdoor droogt je huid eerder uit en verliest het volume. De fillers kun je zien als soort kussentjes die je onder je huid spuit zodat er volume in je huid komt. Vrouwen hebben vaak als ze ouder worden een ingevallen gezicht. Vooral bij wat dunnere vrouwen komt dit vaak voor. Fillers in wangen worden daarom vaak aangebracht. De wangen zullen hierdoor voller worden en dit zorgt voor een jeugdige en gezonde uitstraling.

Als je opzoek bent naar een goede kliniek om cosmetische behandeling te ondergaan kun je het beste veel recensies lezen op het internet. Er bestaan veel forums waar ervaringen worden gedeeld. Het is belangrijk dat je een goede kliniek uitzoekt met veel ervaring en de juiste materialen. Ga opzoek naar de beste kliniek voor fillers, want bij een slechte kliniek zal je geen kwalitatief goede fillers krijgen. De werking van goedkope fillers verslechterd snel en dan zal het resultaat snel vervagen.

http://www.faceland.nl