Digitalk
Image default
Banen en opleidingen

HR Payroll Consultant

Payroll Consultant, Nederland

Hou jij van verandering en van trekken? Kijk jij graag in bij diverse salarisadministraties en hou je van ontwikkeling. Dan is de rol van consultant salarisadministrateur iets voor jou. Je komt bij XCENT (Centric) op verbintenis en wij geplaatst je op opdrachten bij onze opdrachtgevers in Nederland. Gezamenlijk met de fieldmanager ga je om tafel zitten om een plan te fabriceren waar je naar toe wilt knallen, wat wil je nog elementair cognitief proces of behalen? er wordt vastgelegd welke opleidingen, trainingen en opdrachten je daarvoor nodig hebt. Denk bv. Aan vps. (vakopleiding payroll kerkdiensten) je wordt gekoppeld aan een senior consultant die jou gaat trainen en begeleiden. De volume van de opdrachten verschillen per opdrachtgever. In hoofdlijnen ben je aansprakelijk voor de feit en tijdigheid van de salarisverwerking van de klanten.
Simpel medegedeeld : buiten jou krijgen de medewerkers van onze klanten niet betaald. Want jij bent of wordt de deskundige op het gebied van salarisverwerking. Je verzorgt de aangiften loonbelasting, aangiften fonds en alle aan- en afmeldingen bij diverse instanties. De adviseurs rol wordt als salarisadministrateur steeds belangrijker dus deze rol behoord vaker tot jouw verantwoordelijkheid.

XCENT biedt je een uitdagende baan bij een groeiende concern die staat voor kwaliteit met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Mbo of hbo werk- en denkniveau een afgeronde pdl-opleiding of bereid te halen relevante werkervaring cognitie van pims, adp of paymaster is een pré je beheerst de nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift

Aanbod

Een mobiliteitsbudget; Je kiest voor een auto / ov / of je gebruikt het budget voor het rijden met je eigen auto.

Een telefoon en laptop

Een aanraden en rekentuig collectieve verzekeringen schimmel afhankelijke bonus

Alle plaats voor persoonlijke ontwikkeling d. M. V. 

Opleidingen en cursussen

Pensioenregeling

https://www.vindazo.nl/keywords/hr-payroll.html