Digitalk
Image default
Auto’s en Motoren

VW-parts shoppen bij Paruzzi!

Op het gebied van klassieke onderdelen Volkswagen is Paruzzi de nummer 1! Het aantal parts is eindeloos groot en veelzijdig. Als jij iets specifieks zoekt, kun je een bepaalde categorie raadplegen. Bijvoorbeeld motor, transmissie en elektriciteit. Je vindt de onderverdeling links op de homepage. Klik je op bijvoorbeeld vooras besturing dan zie je vervolgens subcategorieën als schokbrekers, besturing en stuurbekrachtiging. Op deze manier zoeken, is overzichtelijk. Het geeft je meteen een indruk van andere mogelijke VW-onderdelen die je zou kunnen aanschaffen.

Een tweede zoekoptie is het trefwoord invullen in de zoekbalk links bovenaan op de pagina onder het Paruzzi-logo. Dit is aan te bevelen als je heel precies weet wat je nodig hebt en snel een bestelling wilt plaatsen. Ben je nieuw op Paruzzi en vind je het leuk je een beetje te oriënteren? Kijk eens wat voor onderdelen er allemaal leverbaar zijn voor jouw model Volkswagen. Je kunt dit doen door op een van de zeven afbeeldingen te klikken die corresponderen met een Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel.

Ook diverse VW accessoires

Kever accessoires zijn verkrijgbaar van diverse merken. Dat geldt voor items op het gebied van remmen, velgen, transmissie, interieur et cetera. Als je iets nodig hebt dat je niet 1-2-3 kunt vinden in de Paruzzi online shop, neem dan gerust contact op met het Paruzzi-team. Je kunt bellen met dit nummer: +31(0)113-50355 of mailen naar sales @ paruzzi. com. Voor algemene vragen verwijzen we door naar ‘veel gestelde vragen’. Wie weet tref je daar je antwoord.

Punten die aan de orde komen, zijn onder andere aansprakelijkheid bij foutief geleverde onderdelen, garantievoorwaarden, verzendkosten, kwijtgeraakte pakketten, retourzendingen en betalingsmogelijkheden. Tot slot nog de tip om de online reviews te lezen. Dit zijn korte verhaaltjes geschreven door Paruzzi-klanten. Ze vertellen over hun recente ervaringen en bevindingen. En ze geven een aantal sterren om de service van Paruzzi te waarderen. Veel succes met jouw bestelling!

 

https://www.paruzzi.com/