Goedkoop auto leasen? Een goede optie

Digitalk

Als je overweegt een nieuwe auto aan te schaffen en je wilt graag een nieuw model is het voor de hand liggend dat je zelf een gloednieuwe auto aanschaft. Voor veel mensen is dit uiteraard erg duur en in veel gevallen ook niet betaalbaar. Daarom loont het de moeite om ook te bekijken voor goedkoop auto leasen. Het leasen van een auto is namelijk een handige manier om op een zeer betaalbare wijze een gloednieuwe auto te rijden. Leasen heeft dan ook voordelen die het kopen van een auto niet bieden.

Financieel overzicht

Het leasen van een auto maakt je financiën omtrent je voertuig een stuk overzichtelijker. De wegenbelasting, het onderhoud aan de auto en de verzekering worden namelijk betaald door de leasemaatschappij bij wie je het voertuig hebt. Je bent hier dus zelf stukken minder tijd aan kwijt en een nog groter voordeel is dat deze kosten bij een leasemaatschappij doorgaans stukken goedkoper zijn. Wat het leasen ook goedkoper en gemakkelijk maakt, is dat je na het beëindigen van een leasecontract geen financieel ongemak hebt aan je voertuig. Je levert de auto weer in bij de leasemaatschappij en het is afgehandeld. 

Naeel eigen auto

Dat is het grote nadeel van een eigen auto: wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto zul je eerst je huidige voertuig moeten zien te verkopen. Vaak is de verkoop van een eigen auto niet erg rendabel en zolang je de auto niet verkocht krijgt, dien je uiteraard wel de wegenbelasting, het onderhoud en de verzekering blijven betalen. Het loont dus zeker de moeite om het leasen van een auto in overweging te nemen. Zeker als je een stabiel leven, met een stabiel inkomen, leidt, kan het leasen van een auto de moeite waard zijn.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/