Digitalk
Image default
Auto’s en Motoren

Wat moet je allemaal regelen als je gaat starten met een bedrijf?

Als je een bedrijf gaat starten is er veel dat je moet gaan regelen. Alles moet in orde worden gemaakt met de Kamer van Koophandel en met de Belastingdienst. Je moet briefpapier ontwerpen, visitekaartjes laten drukken en een goede administratie opzetten zodat je straks gemakkelijk aangifte kunt doen. Maar dan ben je er nog niet. Want misschien heb je ook nog een kantoor nodig, of een bedrijfspand, opslagruimte voor materialen en voorraden. Allemaal zaken die veel tijd kosten om te regelen. En dan ben je helemaal klaar en ben je het belangrijkste bijna vergeten: een bedrijfsauto leasen.

Leasen is zo geregeld

Gelukkig is het leasen van een bedrijfsauto zo geregeld. Je hoeft alleen maar achter je computer te gaan zitten en je regelt het in een handomdraai online. Je zoekt de beste deal bij de verschillende klassenmaatschappijen en je kiest de beste voorwaarden die bij jouw wensen passen. Daarna vraag je een persoonlijke offerte want wie weet valt er nog wat te onderhandelen met de lease maatschappij. E concurrentie is groot en ze willen je allemaal graag als klant. Daar kun je je voordeel mee doen door te onderhandelen over de voorwaarden en de maandelijkse leaseprijs. Helemaal wanneer je bedrijf wat groter is en je wilt niet één maar meerdere auto’s leasen. Dan ben je zeker een interessante klant en valt er nog meer te verdienen.

De klant is koning

De klant is koning en dat geldt zeker wanneer je een bedrijfsauto wilt gaan leasen. Jij bepaalt welke voorwaarden jij belangrijk vindt en daarna ga je op zoek naar de scherpste deal. Een contract ga je aan voor meerdere jaren dus je moet w wel heel zeker zijn van je zaak voordat je je handtekening er onder zet.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/