Digitalk
Image default
Auto’s en Motoren

Privé leasen is de nieuwe trend

Tegenwoordig is private lease, het privé leasen van een auto, het gesprek van de dag. Iedereen heeft het erover. Een nieuwe auto die koop je niet meer tegenwoordig, die lease je gewoon. Gemak dient de mens, een auto leasen is zo gebeurd en je geniet van dezelfde voordelen als de zakelijke leaserijders. Zelfs in reclamespots voor automerken worden tegenwoordig geen aankoopprijzen meer genoemd maar alleen nog leaseprijzen. Want het wordt steeds gewoner en vanzelfsprekender dat je een nieuwe auto niet meer koopt maar leaset.

Ga ook mee en volg de lease trend

De nieuwe trend wint snel terrein. Steeds meer mensen zien in dat het niet meer nodig is om nog een grote investering te doen voor een nieuwe auto. Geen dure persoonlijke lening, of geld moeten lenen bij familie of vrienden. Geen aanslag meer op het spaargeld, dat kan gewoon voor andere leukere dingen worden besteed. Want een auto leasen is veel voordeliger dan kopen. Je betaalt een vat bedrag per maand. Geen rekeningen meer voor de wegenbelasting, geen dure onderhoudsbeurten en reparaties meer. Het behoort allemaal tot het verleden want jij rijdt vanaf nu in een lease auto. Je tankt alleen nog brandstof, verder heb je geen kosten. Zorgeloos rijden en genieten is het motto vanaf nu.

Je contract loopt voor meerdere jaren

Een lease contract loopt voor meerdere jaren. In de meeste gevallen lease je een auto voor drie of vier jaar. Na afloop van het contract lever je de auto in. De lease maatschappij zal de auto in de meeste gevallen te koop aanbieden op de tweedehands markt. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de inruilwaarde, want jij kunt aansluitend gewoon een nieuwe lease auto uitzoeken. Zo eenvoudig kan het leven zijn.

http://www.leaseautocentrale.nl/