Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Maar wat nu? Waar zal worden geleerd te wonen

werk zoeken

Maar wat nu? Waar zullen ze leren leven als een scanner? Welke vakken moet je leren en halen om een ​​scandiploma te halen? Wat is het logische professionele pad voor een scanner? Waar kan ik een handleiding krijgen over hoe ik een goed leven voor een scanner kan opbouwen zonder te proberen zichzelf opnieuw te maken?

School voor scanners

Waar kan ik instructies voor scanners vinden? Mijn antwoord is simpel en duidelijk: nergens. Tenzij ze verborgen zijn op een geheime plek, waar ik nog niet ben aangekomen. Als je een specialiteit hebt gekozen, bijvoorbeeld geologie of modeontwerp, dan zijn er geschikte scholen waar je de nodige training krijgt. Er zijn loopbaanadviseurs om u te helpen beslissen. Er zijn inhuurspecialisten die u een baan zullen bezorgen. Er zijn professionele organisaties, boeken en websites die u zullen helpen bij uw wens om een ​​succesvolle geoloog, modeontwerper of een andere professional naar keuze te worden.

Voor ons scanners is niets zo. Als u een scanner bent, weet u waarschijnlijk al wat er zal gebeuren als u wordt getest op professionele neigingen. Maximale scores voor bijna elke categorie. Groeiconsultants weten niet hoe ze met dergelijke resultaten moeten omgaan.

Hier is de beste aanbeveling: “Je kunt doen wat je wilt. Kies gewoon een van je talenten en ga aan de slag. “

Voor een scanner is dit echter het slechtste advies. Omdat scanners niet weten hoe ze moeten kiezen. Maar nu ben je slimmer dan welke professionele adviseur dan ook, want je weet wat hij niet weet: een echte scanner hoeft niet te kiezen.

Tot nu toe stonden scanners er eigenlijk alleen voor. Niemand in de buurt om te helpen bij het beheren van meerdere vaardigheden, het reguleren van interesses en activiteiten. Er is geen academische discipline die je leert hoe je je onstuitbare nieuwsgierigheid het beste kunt beheren of die je levendige geest voorbereidt op een beroep dat verschillende disciplines combineert. Er is niet zo’n beroep waar professionele groei en posities zouden worden geboden aan veelzijdig begaafde scanners van de klasse “alles-in-alles”, dat wil zeggen, degenen die in de eerste plaats met moeilijke vragen worden aangesproken. En zelfs als ze zeer gewaardeerd worden, maar voor hen en hun activiteiten is er geen specifieke definitie en personeelsbestand, die het bereik van hun capaciteiten weerspiegelt. Onze cultuur is beperkt: ja, er is een geweldig systeem dat kleine specialisten voortbrengt, maar het wordt niet gecompenseerd door programma’s voor het trainen van algemene professionals – scanners.

https://vacatures.today/cat/Logistics11.html

https://www.vindazo.be