Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Een stoere woonstijl creëren? Zo doe je dat!

Donkere kleuren, robuuste materialen en houten kenmerken: een stoere woonstijl is een stijl die we steeds vaker terugzien in interieurs. Het staat ook wel bekend als een industriële woonstijl. Wil jij die stoere industriële touch aanbrengen in jouw woning? Wij geven je een aantal handige tips!

1. Welke kleuren passen hierbij?
Denk je aan stoer wonen, dan denk je al gauw aan stoere donkere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan  grijs, zwart, taupe, bruin, groen en blauw. Deze kleuren passen perfect bij de stoere en industriële woonstijl, waardoor het prima basiskleuren zijn om toe te passen in je woonruimte. Kies dus voor één van deze kleuren op de muur of als basiskleuren van je meubels.

2. Welk materiaal past bij een stoer interieur?
Naast de diverse kleuren, zijn er ook een aantal materialen die supergoed passen bij een industriële woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan hout, metaal, beton en baksteen. Bovendien zien we ook vaak dat   leer een populaire materiaalsoort is binnen een industrieel interieur.

3. Welke raamdecoratie past bij het interieur?
Een ander belangrijk punt om op te letten bij het inrichten van een industrieel interieur, is het kiezen van passende raamdecoratie. Met raamdecoratie maak je van jouw ruimte een prachtig geheel. Houten jaloezieën van Raamdecoratie.com passen supergoed bij een stoere woonstijl. Kies je voor een bruine kleur, grijstint of zwarte raamdecoratie? Je bepaalt zelf wat je wilt.

4. Welke meubels passen bij een stoer interieur?
Naast raamdecoratie van Raamdecoratie.com zijn er ook speciale meubelsoorten die perfect passen bij een stoer interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten eetkamertafels, een leren fauteuil en een metalen wandkast. Aan jou de keuze!

5. Voor welke accessoires kies jij?
Als je graag accessoires wilt toevoegen aan jouw woonruimte, is het belangrijk dat je goed kijkt naar welke accessoires hierbij passen. Met accessoires maak je het persoonlijk en geef je jouw eigen twist aan het geheel. Versier bijvoorbeeld je wand met een stalen wandrek en kies voor een stoere lamp in de hoek.

Hoe ziet jouw stoere interieur eruit?
Als je jouw interieur wilt omvormen tot een stoer interieur, raden we je aan om eens een kijkje te nemen op Pinterest. Zo kan jij je laten inspireren en wordt het nog eenvoudiger om je interieur om te toveren naar een stoer interieur.

https://www.raamdecoratie.com/