Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Driewielfiets van Huka.nl

Driewielfiets van Huka.nl 

Ga zonder zorgen op pad met de driewielfiets van Huka. Het leveren van een oplossing om de maatschappij mobiel te houden. Dat is het doel waar Huka zich voornamelijk op focust. We werken met ons team met veel plezier gezamenlijke aan nieuwe oplossing. Wanneer er ergens verbeteringen worden geconstateerd, dan wordt dit zo snel mogelijk opgepakt en gaan we aan de slag. De beste oplossingen worden altijd opgezocht. 

 

Voor wie? 

Een driewielfiets is een fiets met drie wielen. Dit kan de oplossing bieden voor mensen die weinig balans hebben. Door het weinige balans kunnen of durven ze vaak niet meer op een fiets met twee wielen te stappen. Met een driewielfiets blijf je in beweging, omdat je nog wel zelf moet trappen. Een scootmobiel zou ook een oplossing kunnen zijn, wanneer men over weinig balans beschikt, maar hierbij blijf je niet in beweging. 

 

Verschillende producten 

Heb je meer behoefte aan stabiliteit of een gevoel dat je op een veiligere manier kunt fietsen? Dan biedt een driewielfiets hiervoor de juiste oplossing. De webshop van Huka biedt een breed assortiment producten aan, waardoor er altijd eentje voor jou bij zit. Wanneer dit niet het geval is, kunnen de wensen altijd besproken worden. Op deze manier wordt de klant centraal gesteld en kan er gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden. Het brede assortiment bestaat onder andere uit driewieler kind, driewielfiets volwassenen, driewielfiets senioren en elektrische driewieler. Voor ieder wat wils. 

 

Waarom Huka?

De fietsen van Huka bieden verschillende voordelen. De fietsen zijn van hoge kwaliteit, naast deze kwaliteit is het uiterlijk ook van belang. Op deze driewieler mag iedereen gezien worden. Doordat je op een fiets blijft fietsen, blijf je langer mobieler. Door je lange mobiliteit ervaar je ook een langere zelfstandigheid. 

 

Oefenen met fietsen

Vind je het nou lastig om te fietsen op een driewieler? Het fietsen is voor iedereen te leren. Door het vaker te doen, beheers je de fiets sneller. Wanneer je het niet goed durft, zijn er fietsdocenten beschikbaar. Zij helpen je bij het opstarten van het fietsen. Na verloop van tijd merk je al snel dat het je goed afgaat en dat je zelfstandig op pad kunt gaan.

 

https://www.huka.nl/producten-categorie/driewielfiets/