Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Die kleine groeit als kool; hoe kan je dit bijbenen?

Die kleine groeit als kool; hoe kan je dit bijbenen? 

Elke nieuwe vader of moeder zal zich erin herkennen; de kinderkleding voor de pasgeborene is eigenlijk niet aan te slepen. Hoewel een groot deel van de cadeaus die jullie uiteraard met alle liefde ontvangen ook kinderkleding is, lijkt het alsnog alsof er wekelijks nieuwe outfits aangeschaft moeten worden. En de continu vernieuwde garderobe, gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten! Gelukkig hebben wij een aantal tips waardoor het door blijven kopen van nieuwe kleding voor de kleine, toch nog een beetje binnen de perken kan blijven qua geld uitgeven! Lees snel met ons mee. 

 

Sale shopping!

Waarschijnlijk heb je er zelf ook al over nagedacht of struin je elke zaterdagmiddag de sale rekken van de Hema of Prénatal al af. Toch willen we graag benadrukken hoeveel geld het kan schelen als jij de nieuwe kleertjes voor in de baby-garderobe in de sale koopt. Je kan in de sale natuurlijk ook alvast kleding in grotere maten aanschaffen! 

 

Tweedehands 

Secondhand; een ontzettende trend. Niet alleen onder de garderobe van de vrouw of man, maar ook voor kinderkleding is het ontzettend opkomend. Ga lekker op koopjesjacht via één van de welbekende websites en schaf goedkoop mooie nieuwe kinderkleding aan. Daarnaast is er nog een bijkomend voordeel; je kan de kinderkleding van jouw kleine (waar hij of zij uitgegroeid is) ook goed verkopen via zo’n site! Sla je dus twee vliegen in één klap; let’s go! 

 

Vergelijk websites

Wil je liever dat jouw mini-mensje in nieuwe kleding rondkruipt, in plaats van al eerder gedragen kleding? Dat kan natuurlijk ook! Onze tip? Vergelijk dan vooral verschillende prijzen op verschillende websites. Het kan uiteraard zijn dat verschillende online winkels hetzelfde merkkleding verkopen, maar dan voor andere prijzen! Tip! Over merken gesproken; ken je Mayoral kinderkleding al? Steekt voor ons met kop en schouders boven andere kinderkleding uit!

 

https://www.hippemensjes.nl/