Digitalk
Image default
Aanbiedingen

De beste broodtrommels

Een lunchpakket meenemen naar je werk of school is een geweldige manier om geld te besparen en gezonder te eten. Maar wat voor soort lunchbox moet je kopen? Er zijn zoveel verschillende soorten op de markt dat het moeilijk kan zijn om te weten waar je moet zoeken. Hier zijn een paar van de beste lunchboxen, afhankelijk van je behoeften.

 

Geïsoleerde lunchtas

Als je je lunch graag in herbruikbare bakjes verpakt, is een geïsoleerde lunchtas een geweldige optie. Deze tassen houden je eten koud (of warm, als je soep of restjes inpakt) en hebben genoeg ruimte voor meerdere bakjes, een waterfles en zelfs een ijspakket. Sommige geïsoleerde lunchtassen hebben zelfs ingebouwde schouderbanden, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen op je woon-werkverkeer.

 

Maaltijdcontainers

Meal prep containers zijn perfect voor degenen die graag hun lunch van tevoren inpakken. Deze bakjes zijn er in allerlei vormen en maten, zodat u uw eten precies zo kunt portioneren als u wilt. En omdat ze herbruikbaar zijn, zijn maaltijdcontainers een duurzamere optie dan elke dag plastic wegwerpzakjes te gebruiken. Bovendien zijn ze vaak stapelbaar, zodat ze minder ruimte innemen in je koelkast of vriezer.

 

Lunchboxen met vakken

Lunchboxen met compartimenten zijn ideaal als je je eten gescheiden wilt houden. Geen kleffe boterhammen meer! De meeste van deze dozen hebben minstens twee compartimenten, maar sommige zelfs zes of zeven. Zo kun je alles inpakken, van een salade tot een dessert, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er iets geplet wordt. En bonus: lunchboxen met vakjes hebben vaak ingebouwde keukengereihouders, zodat je tijdens de lunch geen vork of lepel hoeft te zoeken.

 

Investeer in een broodtrommel!

Er zijn veel verschillende soorten lunchboxen op de markt, dus het vinden van de juiste voor jou hangt af van je behoeften. Als je je lunch graag in herbruikbare bakjes verpakt, is een geïsoleerde lunchtas een prima optie. Als je je maaltijden liever van tevoren bereidt, zijn maaltijdcontainers perfect voor jou. En als je je eten gescheiden en georganiseerd wilt houden, is een lunchbox met vakjes ideaal. Welke brood bewaardoos je ook kiest, je eigen lunch inpakken is een geweldige manier om geld te besparen en gezonder te eten

https://www.mymepal.com/